Valileri tehdit eden Kılıçdaroğlu'na, Bakan Soylu'dan yanıt

Konser ve festival yasaklarıyla ilgili paylaşım yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, Yok öyle yağma" demişti. Bu tehdit gibi sözlere Bakan Soylu'dan yanıt geldi.

Valileri tehdit eden Kılıçdaroğlu'na, Bakan Soylu'dan yanıt
Valileri tehdit eden Kılıçdaroğlu'na, Bakan Soylu'dan yanıt
GİRİŞ 24.08.2022 04:15 GÜNCELLEME 24.08.2022 04:15
Bu Habere 249 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenecek festivalin valilik kararıyla iptal edilmesi sonrası Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN KÜSTAH SÖZLER

Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada Valileri tehdit etti. Paylaşımda; "Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, biz hepimiz de boynumuzu eğeceğiz mi zannediyorsunuz? Yok öyle yağma. Konser yasaklamaya devam ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız. Şakşakçılık yapmayın, devletin valisi olun. Devletin!" ifadeleri yer aldı.

TEHDİT GİBİ SÖZLERE BAKAN SOYLU'DAN YANIT

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun tehdit gibi sözlerine sosyal medya hesabından cevap verdi. Bakan Soylu paylaşımında, "SSK (eski) Genel Müdürü, sözüm ona valileri tehdit etmiş, Çok korkmuşlar(!) Festival adı altında bir dizi sahtekarın gayrikanuni olarak yapmak istediği hiçbir organizasyona devlet izin vermez. Tehditlerin, oyunbazlığın, devlete sökmez. Valileri İMAMOĞLU ile karıştırdın galiba." ifadelerini kullandı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 249
  • Rotasız deli 1 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu HAZİRAN 2023 kasetin sonu yaklaştıkça nereye sataşacağını bilmiyorsun izlenme rekorları kıran kılıçdaroğlu Show buraya kadar THE END
    Cevapla
  • emre19 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu devletin valileri ic guvenligi saglamayacakt kim saglayacak, iyi ben bu valilerin yasaklarini dinlemiyorum istedigim gibi sokaklari karistiririm deme hakkina kimse sahip olamaz vali kaymakam olmaz diyorsa herkes kurala uymak zorunda Turkiye o faliyeti yuruten topluluktan ibaret degildir. Maksat baska sokagi politize etmek algi yaratmak, haydi baska kapiya....
    Cevapla
  • azi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sey kendini bir sey sayiyor bunun söylediklerinin bir karsili olmadikca boynun ölcüsünü almadikca bu kus öter durur tehtid eder
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bize konser festival eğlence tatil üretenler lâzım değil. Bize, ülkemizin geleceği ve ülkemizin geleceğini düşünen babayiğitler lâzım. Parası olan ve isteyen heryerde eğlencesini ve tatilini yapar, istediği yere gider. Amaç gençlerden oy kapmak.
    Cevapla
  • Abc 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen sen böyle düşünmeye devam et akıllı kardeşim gençler tayyibin karşısına kim gelirse oy verir onların oy toplamaya ihtiyacı yok
    Cevapla
  • Reisx 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne bozuk bir ağız böyle " Milyonları karşınızda bulacaksınız " ne demek? Sen kimi tehdit etmeye çalışıyorsun? Bence konuşmadan önce ağzını bir yıka öyle gel. Aslında bizim orda çok daha farklı bir cümle kurarlar ama yayınlamazlar diye yazmıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var