Ahmet Kekeç Kütüphanesi'ne yoğun ilgi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılan Ahmet Kekeç Kütüphanesi gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

GİRİŞ 24.08.2022 14:13 GÜNCELLEME 24.08.2022 14:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in göreve geldiği günden itibaren 41 ayda Eyüpsultan’a kazandırdığı 41 eser arasında bulunan Ahmet Kekeç Kütüphanesi gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Eyüpsultan Merkez Mahallesi Feshane Caddesi'nde bulunan, vatandaşlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, gençleri ve çocukları okumaya teşvik etmek amacıyla açılan Eyüpsultan Belediyesi Ahmet Kekeç Kütüphanesi'nde 10 bin kitap bulunuyor.

Ahmet Kekeç kimdir? Koronavirüsten hayatını kaybeden Ahmet Kekeç'in biyografisi...Ahmet Kekeç kimdir? Koronavirüsten hayatını kaybeden Ahmet Kekeç'in biyografisi...

Araştırma merkezi, kitap kafesi, ders çalışma alanları ve toplantı salonları ile vatandaşlara sakin ve huzurlu bir ortamda kitap okuma ve araştırma yapma imkanı sunan Ahmet Kekeç Kütüphanesi, 181 metre karelik alana, 120 kişilik oturma kapasitesine sahip.

Bilgiye erişim ihtiyacı olan herkes için tam bir yaşam alanı sunan kütüphane zengin kitap koleksiyonu, güncel elektronik kaynaklar, seçkin süreli yayınlar, nezih çalışma alanları ile anaokulundan üniversiteye, ev hanımından öğretmene Eyüpsultan’da yaşayan her yaştan vatandaşa hitap ediyor.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Kekeç çok değerli bir insandı. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü