İstanbul dahil 11 il için turuncu kodlu uyarı! Meteoroloji'den hava durumu açıklaması

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'un da aralarında olduğu 11 ile turuncu ve sarı uyarıda bulundu.

GİRİŞ 25.08.2022 07:38 GÜNCELLEME 25.08.2022 09:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)'nün yaptığı uyarılar sonrası dün gece saatlerinde İstanbul'da sağanak şekilde etkisini gösteren yağışlar vatandaşlara zor anlar yaşatmıştı.

11 İLE SARI VE TURUNCU KODLU UYARI

Müdürlük'ten yapılan yeni açıklamalara göre; Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Tekirdağ, Yalova turuncu uyarı alırken, İstanbul, Bilecik, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya ise sarı kod ile uyarıldı.

TEDBİRLİ OLUN ÇAĞRISI

MGM sosyal medya hesabından, "Kuvvetli Yağışlara Dikkat! Hava Sıcaklığı: Kuzeybatı ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara Bölgesi, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Bolu ve Düzce çevreleri ile Ankara’nın kuzeybatı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." açıklamasında bulundu.

İSTANBUL °C, 28°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA °C, 31°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuzeybatı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR °C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 28°C
Parçalı bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KASTAMONU °C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SAMSUN °C, 31°C
Parçalı bulutlu

ERZURUM °C, 31°C
Parçalı ve az bulutlu

DİYARBAKIR °C, 39°C
Az bulutlu ve açık

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Afk 1 yıl önce Şikayet Et
    Eko caddelerde sörf yapmak istiyor tek onun tadına bakmadı herşeyin tadına baktı adama yakışıyor çünkü teflona hiç birşey yapışmıyor.
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç EKREM kaç meteroloji sarı turuncu kodu DUYURDU yağışlar olmayaydı her şey çok güzel OLURDU üstüne üstlük KILIÇTAROĞLU adaylığını DONDURDU musluk açılışı yap yada heykel geliyor gelmekte olan OLURDU
    Cevapla
  • İzmir 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sel suya gitti. İmamoğlu da afadı takip ediyordur hep. Ona göre tatil planı yapcak. Belediye Başkanı olmak gerçekten zorr. İşinin başında olmamak için çok çaba sarf ediyorsun . Tatil planla uçağıydı yatıydı deniziydi öfff vallahi zorrr
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kütahyada aynı
    Cevapla
  • HEREDOT CEVDET 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesin tatilde, yoksa bu kadar yağmaz İstanbul a.....:-)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!