Afyon'da otobüs kazası! 30 yolcu vardı

Afyonkarahisar’da içerisinde 30 yolcunun bulunduğu otobüs yol kenarındaki refüje çarparak durabildi. Yüreklerin ağza geldiği kazada ölen ya da yaralanan olmazken, olay maddi hasarla atlatıldı.

GİRİŞ 25.08.2022 07:42 GÜNCELLEME 25.08.2022 09:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kaza, Sandıklı ilçesi Zahire Pazarı yakınlarında sabaha karşı meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Fethiye-İstanbul seferi yapan Osman K., yönetimindeki 48 DG 907 plakalı, içerisinde 30 yolcu bulunan otobüs, Zahire Pazarı yakınlarına geldiği esnada sürücüsünün henüz belirlenemeyen sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Otobüs, yol kenarındaki refüje çarparak durabildi. İçerisinde 30 yolcunun bulunduğu otobüste büyük panik yaşanırken, kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Bölgeye gelen kurtarma ekipleri kazada ölen ya da yaralananın olmadığını görünce rahat bir nefes aldı. Maddi hasarla atlatılan kazanın ardından yolcular eşyaları ile birlikte bölgeye gelen firmaya ait başka bir otobüse nakledildi.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Metro Turizm bitti şimdi sıra Kamil Koç a çalışan otobüsler sıraya girdi kazalarda. Son 15 gündür kaç otobüs kazası duyup incelediysem çoğu Kamil Koç. Heleki Amerkia'n ve Alman ortaklardan oluşan fixbusa satıldıktan sonra rezalet hale geldiler.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    eminim bu kazaları araştıran veya daha önce araştırmış birileri vardır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir dönem metro turizm si şimdi de kamil Koç pamuk kale kazalar da baş gösteriyor
    Cevapla
  • Vatandassdddf 1 yıl önce Şikayet Et
    Firmalar parahirsi söförleri uyutmuyor olay bu
    Cevapla
  • mehmet ali gül 1 yıl önce Şikayet Et
    uyumuş söför gayet açık :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'