Eşcinsel ikilinin bebek sahiplendiği iddiasına bakanlıktan yalanlama geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından sosyal medyada 2 kadının, 1 bebeğin anne ve baba rollerini üstlendiği paylaşımları üzerine kadınlardan birinin bebeğin annesi diğerinin de halası olduğu, evlat edinme durumunun olmadığı açıklandı.

Eşcinsel ikilinin bebek sahiplendiği iddiasına bakanlıktan yalanlama geldi
Eşcinsel ikilinin bebek sahiplendiği iddiasına bakanlıktan yalanlama geldi
GİRİŞ 25.08.2022 14:04 GÜNCELLEME 25.08.2022 14:04
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Eşcinsel bir çiftin, "sahiplendikleri" bebekle yaptığı paylaşımlar sosyal medyada infiale neden oldu. 

Yeliz Günay ve Nuray Güler isimli ikili, bir bebekle "Artık 3 kişilik bir aileyiz, hoş geldin oğlum" paylaşımı yaptı. Ayrıca, bebekle çekilmiş fotoğraflarını da sosyal medyadan paylaştıkları görüldü. 

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Nuray Güler ve Yeliz Günay'ın sosyal medyada 'Bebeğimiz oldu' paylaşımları üzerine gerçekleştirilen soruşturmanın ardından konuya ilişkin açıklama yayımladı. 

İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce bebeğin öz annesi Yeliz Günay'a ulaşıldığı belirtilen açıklamada, "Yapılan görüşmede, Yeliz Günay paylaşıma konu olan bebeğin kendi öz çocuğu olduğunu, babasının ise Kaan Güler isimli bir erkek olduğunu belirtmiştir. Paylaşımlarda yer alan diğer kadının Kaan Güler'in kardeşi, yani bebeğin halası Nuray Güler olduğunu ve Nuray Güler ile aynı zamanda iş arkadaşı olduklarını ifade etmiştir. Anne Yeliz Günay, bebeğin babası Kaan Güler'in resmi olarak bir başkasıyla evli bulunduğunu ancak evlilik dışı birlikteliklerinden doğan çocuğuna da soy ismini verdiğini ve bebeğin bakımını 2 ailenin birlikte yaptığını söylemiştir" denildi. 

2 kadının, bebeği evlat edinmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı belirtilerek, "Ailenin 12 aylık öz bebeği hakkında detaylı inceleme yapılacaktır. Bebeğin zihinsel, bilişsel ve fiziksel gelişimi Bakanlığımız için aslolandır" açıklaması yapıldı.

 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 65
  • Murat S. 1 yıl önce Şikayet Et
    inandırıcı değil. kadınlara baktığınızda dövmeli ve kısa saçlı erkeksi. tipleri söylüyor zaten.
    Cevapla
  • kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medya gönderilerinin popüler olması göndericiye bir ödül oluyor. Eğer bu popülerlik halkın alkışından ziyade tepkisinden kaynaklanıyorsa cezası olmalı. Prim vermeyelim diye görmezden gelelim diyemiyoruz. Popülerliğin sağladığı ödülü ortadan kaldıracak cezalar olmazsa mide bulandırıcılığın dibi olmaz.
    Cevapla
  • kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar Türk bebekler üzerinde tasarrufta bulunmak için ellerinden geleni yapıyor. Bizim de ülkedeki bebekleri korumak için elimizden geleni devlet ve vatandaş olarak yapmamız gerek. Bu konuda fedakarlık gösterecek aileler olmalı.
    Cevapla
  • İSTANBULLL 1 yıl önce Şikayet Et
    Yatak yorgan içinde iki kadın, bir tuhaf bebek sevişi... Anormallik var Kesinlikle. Tekrar tekrar araştırın bence
    Cevapla
  • Antalyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sapık kişileri aramızda görmek istemiyoruz. Ya tedavi olsunlar ya da Hollanda ya gitsinler. O çocuğu da kendileri gibi ahlaksız yetiştirecekler. Herkesi zehirleyecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..