Bakan Bozdağ'dan, Kılıçdaroğlu'nun hakim ve savcılara yönelik açıklamalarına tepki

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Hakimleri ve savcılara tehdidi, hakareti ve onları hedef göstermeyi alışkanlık haline getiren Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha kınıyorum." ifadesini kullandı.

Bakan Bozdağ'dan, Kılıçdaroğlu'nun hakim ve savcılara yönelik açıklamalarına tepki
Bakan Bozdağ'dan, Kılıçdaroğlu'nun hakim ve savcılara yönelik açıklamalarına tepki
GİRİŞ 26.08.2022 02:10 GÜNCELLEME 26.08.2022 02:10
Bu Habere 215 Yorum Yapılmış

Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İHL'lere ve İmam Hatip Liselilere iftira atana, kin, nefret ve ayrımcılık içeren sözleri sarf edene karşı İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatiplilere sahip çıkan CHP'nin Genel Başkanı dahil tek bir CHP'li yetkilinin açıklamasını duyduk mu? Yok. Buna şaşırdık mı? Asla. Bildik CHP işte." değerlendirmesinde bulundu.

Bekir Bozdağ, şunları kaydetti:

"İHL'lilere iftira atana, kin, nefret ve ayrımcılık diliyle hitap edene sahip çıkarak mı CHP İHL'liler ile helalleşecek? Anlaşılıyor ki 'Helalleşme' politikasında CHP, samimi değildir ve 'helalleşme'yi sadece bir seçim stratejisi olarak kullanmaktadır. Hakimleri ve savcılara tehdidi, hakareti ve onları hedef göstermeyi alışkanlık haline getiren Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha kınıyorum.

Bilinmeli ki kimse, hakim ve savcılara, emir ve talimat veremez, tavsiye ve telkinde bulunamaz, onları hedef gösteremez. Hakim ve savcılarımız hakkında söylediği çirkin sözler, hakim ve savcıların değil söyleyenin karakterini ve ahlak seviyesini gösterir. Bizim ahlakımız, bu çirkin sözleri sarf edene karşı aynen iadeye dahi izin vermez. Ama biliriz ki kötü söz, sadece ve sadece sahibini tavsif eder."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, hakim ve savcılara şarkıcı Gülşen'i serbest bırakmaları çağrısı yapmıştı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 215
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    her gün cinayet sonuç serbest dur deyin artık
    Cevapla
  • emre19 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya boyle ulu orta bozguncular gibi konusmasina nasil izin verile bilir, demokrasiyse demokrasi birini ozgurlugu digerinin yasam alani sinirina kadar olur. Bu ayricalik nedendir. Adam imam hatiplere hakaret ediyor kucuk dusurme yoluna giriyor onun hukukta yeri oluyor,hakaret edilenlerin hukuna bir sey solemiyor, hadda destek veriyor.bu adam ulke yonetse hukugun neresinde olur.tabi hukuktan soz edilirse, haddini bildirmek lazim.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    saadet partisi fanatikleri Allah size basiret versin adam daha napsın her fırsatta ben buyum diyor.hala 6 lı masa zorunuzu anlayamadım gitti.ben asla onlara bişey demem karakterleri bu.görevleri bu ya sizzzz
    Cevapla
  • Zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Saadet partisi yazıklar olsun size ki bunlara oy veriyorsunuz
    Cevapla
  • TIRPAN 1 yıl önce Şikayet Et
    KILICIN Yapamadığını Adalet Yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti