İstanbul'da vahşet: Karısını ve yeğenini öldürdü, kızını yaraladı!

Gaziosmanpaşa'da Korkut Gezici, eşi Sevtap Akbacı'yı silahla öldürdükten sonra kızı Muazzez Gezici'yi yine silahla yaraladı. Korkut Gezici daha sonra yeğeni Sinan Özfidan'ın evine giderek öldürdü.

GİRİŞ 26.08.2022 13:58 GÜNCELLEME 26.08.2022 15:30
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Olay, dün gece saatlerinde Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde meydana geldi. Korkut Gezici, evinde önce eşi Sevtap Akbacı'yı silahla öldürdü daha sonra ise kızı Muazzez Gezici'yi aynı silahla yaraladı.

Evden kaçan Gezici daha sonra yeğeni Sinan Özfidan'ın evine giderek onu da öldürdü. İşlediği cinayetlerin ardından kayıplara karışan Gezici'yi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Silahla yaralanan Muazzez Gezici'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

"KOCAMI DURUP DURURKEN ÖLDÜRDÜ"

Hayatını kaybeden Sinan Özfidan'ın eşi Gamze Özfidan, "Biz oturuyorduk. Şahıs girdi kocama hiçbir şey söylemeden 3 el ateş etti. Kocam hiçbir şey yapamadı. Bir anda ağzından kanlar boşaldı. Hastaneye gidene kadar öldü. Onun hiçbir alakası yok. Hiçbir şey yok aralarında. Bir husumet de yoktu. Neden yaptığını, ne istediğini bilmiyoruz. Kendi karısını kızını öldürmüş olabilir. Bizimle bir alakası yok. Geldi kocamı durup dururken öldürdü" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanunların Ab kriterlerine göre düzenlenip aile mefhumunu yok ettiğini söyleyerek yakınmak yerine islam kriterlerine göre yaşamaya başlasak bütün sorunlar ortadan kalkacak. Kadın erkek Allahın hükümlerine boyun eysek kimse kimsenin hakkına girmeyecek. Aileler kendine çeki düzen verse hiç bir düzen bu yapıyı yıkamaz. Suçluyu dışarda aramayı bırakıp kendimize bakmaya başlayalım.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey cemaati müslimin, namus davasında erkeğin ya da kadının öldürülmesinin hak olduğu Kitabın ve sünnetin neresinde geçiyor söyleyin biz de bilelim. İnandığı gibi yaşamayanlar yaşadığı gibi inanıyor.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Erkek her türlü haltı yer. Bir şey yok. Kadın eş yönünde en ufak bir şüphede aile ortadan kaldırılır. Bu ne biçim namus anlayışı? Namus her iki yönden korunmalı hem erkek (baba) hem de kadın (anne) yönünden korunmalı. Yani baba da kimsenin namusuna göz dikmeyecek, yabancı bayanlar ile gönül ilişkisine girmeyecek ama bizim erkekler ne diyorlar? "Ben erkeğim istediğim her şeyi yapabilirim ama karım yapamaz yaparsa sonuçlarına katlanır." diyen bir sürü zibidi tanıyorum. Kendisi gece geç saatlere kadar eve gelmez ama eşi 5 dakika geç kalırsa yapmadığını bırakmaz.
    Cevapla
  • Hüsmen 1 yıl önce Şikayet Et
    O dediğin kısmen doğruydu ama çok eskide kaldı. Şimdi kadınların namussuzlukları ve hayasızlıkları ,erkekleri kat ve kat geçti. Ben de ceza dahi almayan bir çok erkek katili ,kadın biliyorum.
    Cevapla
  • Fatma özsoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük bir ihtimalle namus davasına benziyor
    Cevapla
  • Ahmet Kır 1 yıl önce Şikayet Et
    Aldatmaya dayalı bir cinayetse, hakedilmistir. Adama yazık oldu, katil oldu, dünyası zindan!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi