5 turistin öldüğü kaza öncesi safari cipinde son görüntüler ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde safari aracının devrildiği kazada hayatını kaybeden Iraklı 5 turistin son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, cipteki turistlerin birbirlerini su tabancası ile ıslatarak, eğlendikleri görüldü.

GİRİŞ 26.08.2022 15:25 GÜNCELLEME 26.08.2022 17:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kaza, 24 Ağustos günü saat 16.30 sıralarında Armutalan Mahallesi Datça yolunda meydana geldi.

Marmaris'ten Datça'ya Iraklı turistleri taşıyan Murtaza Arslan (58) yönetimindeki 66 DC 170 plakalı safari aracı cip, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp devrilerek metrelerce sürüklendi. Bu sırada arakadan gelen Ali Kudret Temizkalay yönetimindeki 20 ACY 932 plakalı otomobil de devrilen cipe çarptı. Üstü açık cipten yola savrulan turistlerden Ali Jawdat Kadhim, Mohammed Saddar Jabbar, İbrahim M. Haalamar, Ayad Mustafa Abdulhafed ve Hayder Fadhıl Jalil Almasslaw hayatını kaybetti.

Mustafa Tharmur (25), Doaa Mahommed (23), Çayn Şuayp Mohammed (30) ile ismi öğrenilemeyen bir turist yaralandı. Cip sürücü Arslan ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

Bu arada, kazadan kısa bir süre önce, turistlerin cipte su tabancalarıyla birbirlerini ıslatarak, eğlendikleri son görüntüler ortaya çıktı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Güven 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes ayağını yorganına göre uzatsın Müslüman gibi yaşarsan Allah kimseye el actirmaz
    Cevapla
  • Gıptayla bakıyoruz 1 yıl önce Şikayet Et
    Iraklı turistler? Ne güzel be... Iraklılsr bile u ülkeye turist olarak geliyorlar. Ben antalyanın yerlisiyim ve evim markantalyaya sadece 200 metre ve ben çarlıya bile çıkamıyorum. Ne ironi, ne nankörlük, ne koyunluk ne de trollük... HEM VALLAHİ HEM DE BİLLAHİ ÇARŞIYA ÇIKACAK PARA BULAMIYORUM. 4500 lira emekli maaşım var, kızıma düğün yaptım 1500 lira kredi ödüyorum, 2 aydır toplam 2700 lira elektrik faturası ödedim ve eylülde de oğlum üniversite için ankaraya gidecek bu yıl 2 nci yılı. Ne yapacağımı bil-mi-yo-rum... Dövlöttttr nize bahmiiiiir de diyemiyorum... Bilmiyorum ne yapacağımı...
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    sat o pahalı evini daha ucuz ev al kızı evlendirmişin çocuk ünide apartman dairesi 1+1 neyi yetmiyor... sen paranı yanlış kullanmışın şimdi ağlıyorsun :D
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    evini satarsin güzel amcam kesin 5 milyon eder 1 milyonluk ev alirsin kalanini pasa pasa yersin
    Cevapla
  • esra 1 yıl önce Şikayet Et
    dilinize sağlık
    Cevapla
  • Katalan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine haline şükretmeyen olayların içini bilmeyen biri !Irakın da fakiri var zengini var ,ekmeğe muhtaci var !Sen şükret elin ayağın var ,gözlerin var gören!hem bak adamlar tatile gelmiş ama ölmüşler, belki sende tatilde ölecektin tatile gitseydin .Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Fatma özsoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee Türklerden de yurt dışına tatile gidenler var... Nolucak yaniiii???!
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan yazmayın. Yurtdışında da şuan yüzbinlerce türk turist var. Ee?
    Cevapla
  • Atilla 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bilir aracı kullanan şöföre su sıkıp adamın dikkatini dağıtmış bile olabilirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma