Hainler Mehmetçiğin pençesinden kaçıyor! Bakın nereye sığınıyorlar

TSK, Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirdiği Pençe operasyonlarıyla terör örgütü PKK’ya ağır darbe indiriyor. Teröristlere ‘gerekirse ölün’ talimatı veren sözde lider kadro ise köylere saklanıyor.

GİRİŞ 27.08.2022 08:12 GÜNCELLEME 27.08.2022 10:12
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe operasyonlarıyla büyük darbe alan terör örgütü PKK’da tam bir panik havası hâkim. Teröristlere ‘gerekirse ölmeleri’ talimatını veren sözde lider kadronun arkasına bakmadan kaçtığı, terörist ifadelerine yansıdı.

TERÖRİSTLER İTİRAF ETTİ
Güvenlik kaynakları, Irak kuzeyinde düzenlenen Pençe serisi operasyonlar sonrasında, terör örgütü PKK/KCK’nın elebaşlarının da içinde bulunduğu teröristlerin büyük bir panik içine girdiğini ve bulunduğu bölgeleri terk ettiğini duyurdu. Son günlerde teslim olan terörist sayısındaki artış dikkatlerden kaçmazken, 23 Ağustos tarihinde teslim olan S.T. “Örgütte panik var. Lider kadro kaçmaya başladı. Ama bize bulunduğunuz yerleri terk etmeyeceksiniz, ancak oradan ölünüz çıkar talimatı gönderiyorlar” dedi.

ÖRGÜTTE BÜYÜK PANİK HÂKİM
Teslim olan diğer terörist A.H. ise ifadesinde, “İcra edilen hava harekâtları sonucu, örgüt büyük darbe yiyor. Irak kuzeyinde bulunan lider kadro, hava harekâtı bittikten sonra silahlarını bırakıyor ve civardaki köylere kaçıyor. Ama bize ‘sakın bulunduğunuz yerleri bırakmayın’ diyorlar.  Bu yüzden, örgütte büyük bir panik havası ve moral çöküntüsü var” diye konuştu. Güvenlik kaynakları, “Birçok masum vatan evladını kandırarak terör örgütüne katan elebaşlarının, şimdi kendi canlarının derdine düştükleri ve gördükleri tatlı rüyanın kâbusa dönüşmeye başladığı görülüyor. Önümüzdeki günlerde örgütten kaçışlar artacak devam edecek” değerlendirmesini yaptı.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Envers 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve HDP ortaklığı Sezgin yetiş bak Mehmetçik umuklerini sıkıyor sıra sanada senin zihniyetinden olanlarda gelecek millet özüne dönecek Catlasanizda patlasanizda ülkenin asıl sahibi Müslümanlardir.
    Cevapla
  • Memiş 1 yıl önce Şikayet Et
    Köyler mercek altına alınsın.
    Cevapla
  • Mitx 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHSIZ hiç bir KUTSALI olmayan tek amaçları bu TOPRAKLARDA İSLAMI yok etmek isteyen ABD nin paralı tasmalı KÖPEKLERİ PKK TERÖRİST FİRAVUNLARI ALLAHIN izniyle kökünüzü kurutup bu COĞRAFYAYI CEHENNEM edeceğiz ALLAHIM TÜM GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ MUZAFFER EYLE İÇERİDE DIŞARIDA TÜM HAİNLERİ YAS TUTMAKTAN ZELİL PERİŞAN EYLE
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Gebertin hainleri..
    Cevapla
  • Vatan 37 1 yıl önce Şikayet Et
    Haçlının pkk, ypg, pyd isimli itleri ya kaçıp bitecekler, yada ölüp bitecekler. Başka şansları yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...