Komiser yardımcısı başından vurularak öldürüldü

İstanbul Sancaktepe'de komiser yardımcısı Sinan Aytığ, tartıştığı arkadaşı Aynur A. tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Zanlı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

GİRİŞ 27.08.2022 23:56 GÜNCELLEME 27.08.2022 23:56
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

İddialara göre, Van'a tayin olan Çavuşbaşı Polis Merkezi Amirliği'nde görevli 31 yaşındaki komiser yardımcısı Sinan Aytığ, arkadaşı Aynur A. ile araç içerisinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Aynur A. yanında bulunan silahla Sinan Aytığ'ı başından vurdu. Aytığ, yaralanırken, Aynur A. silahı atarak olay yerinden kaçtı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Aytığ'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Polisi ekiplerinin araçta yaptığı incelemede, komiser yardımcı Sinan Aytığ'ın silahının belinde olduğunu, araç içinde ve dışında 2 adet boş kovan bulunduğunu tespit etti.

Aytığ'ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri Aynur A.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Öte yandan hayatını kaybeden komiser yardımcısı Sinan Aytığ'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu yakın zamanda Van'a ataması yapıldığı öğrenildi.

CENAZE BİTLİS'E GÖTÜRÜLDÜ

Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından Aytığ'ın cenazesi Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii'ne getirildi.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Aytığ'ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Bitlis'e götürüldü.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 115
  • Görmemiş akraba 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir akraba var astsubay... Cephede değil masa başı memur gibi evrak işi yapıyor ama görmemiş gibi bayramda falan köye gelince belinde silahla geziyor böyle arada düzeltiyor... Bir hava bir hava. Hele bir polis jandarma çevirmesi olsun vali gibi hemen kimlikler muhabbetler falan... Böyle tiplere silah kimlik vermeyeceksin... Kışla ile dışarıyı birbirine karıştırmayın. Köye gidip kavga çıkınca adam vuracak tipler var...
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Yasak aşk
    Cevapla
  • Ayşe Nur 1 yıl önce Şikayet Et
    İkisinin de hayatı mahvoldu
    Cevapla
  • Hakan Gardaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet kime silah veriyorsa o kişilerin psikolojileri kontrol etmesi gerekiyor.
    Cevapla
  • Krat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ran efendi üfürmüşsün de asker ve polisin içinde bir filo adam vurmaya meyilli adam var. Ruhsatsız silah kullanmanın amacı ise delil bırakmamak veya saklaması kolay olsun diye
    Cevapla
  • Ran 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok zekice sanırım bu kimsenin aklına daha önce gelmemişti :) Silah ruhsatı alırken tam teşekküllü bir hastaneden sağlık kuruluna girilir ve en çokta psikiyatri muayenesi önem arzeder... Lakin insan vurmaya meyilli tiplerin çoğu zaten silahlarını ruhsatsız alıyorlar...
    Cevapla
  • salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Önüne geleni polis yaparsan olacağı bu,hiç düyan varmı posta memuru ,vergi memuru arkadaşını vurmuş,yada subay arkadaşını vurmuş.
    Cevapla
  • Uğur54 1 yıl önce Şikayet Et
    Var ve sen çok saçma bir yorum yazmışsın okurken şaşırdım.
    Cevapla
  • Ran 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma bir yorum, bence önüne gelen yorum yapmamalı... Bu durumun meslekle alakası yok ki.. Bide ölen kişi polis, öldüren değil ki...
    Cevapla
  • Necmettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Var tabiki . güvenlik güçleri ile sair kurumları kıyas yapmak uygun değildir. Özellikle askeriyede daha çok. Tabi birde silahlı inzibati görevlilerin çalışma şartları görev alanları stresi artıran kurumlardır.
    Cevapla
  • Sadık ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi laaan ordan polis düşmanı seni...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!