Bakan duyurdu! Tarihe geçen operasyon! Türkiye'de yakalanan en yüksek miktar

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, İstanbul Ambarlı Limanı'na gelen ve transit olarak yurt dışına gidecek olan konteynerde 12,3 milyon adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu.

GİRİŞ 27.08.2022 21:03 GÜNCELLEME 27.08.2022 21:03
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Gümrük Muhafaza ekiplerinin başarılı bir uyuşturucu operasyonuna imza attığını duyurdu.

2 TON 91 KG ELE GEÇİRİLDİ

Bakan Muş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul Ambarlı Limanı'nda 2 ton 91 kilogram ağırlığında, 12,3 milyon adet captagon hap ele geçirildiğini açıkladı.

Ele geçirilen miktarın bugüne kadar Türkiye'de yakalanan en yüksek captagon miktarı olduğunu vurgulayan Bakan Muş, kaçakçılığın organizatörü olduğu düşünülen yabancı uyruklu şüphelinin de havalimanında yakalandığı belirtti.

Muş, Twitter hesabından, Gümrük Muhafaza ekiplerince yapılan uyuşturucu yakalamasına ilişkin bilgi verdi.

Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerinin bugün tarihi bir uyuşturucu operasyonuna imza attığını aktaran Muş, "İstanbul Ambarlı Limanı'na gelen ve transit olarak yurt dışına gidecek olan konteynere yapılan operasyonda 2 ton 91 kilogram ağırlığında, 12,3 milyon adet captagon hap ele geçirildi. Uyuşturucu kaçakçılığının organizatörü olduğundan şüphelenilen yabancı uyruklu şahıs yurtdışına kaçmak isterken havalimanında yakalandı. Bugüne kadar ülkemizde ele geçirilen en yüksek captagon yakalamasında görev alan Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerini tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • kahrol chpkk... 1 yıl önce Şikayet Et
    salin avrupaya zehirlensinler...
    Cevapla
  • Sükür 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tahıl koridorun yanlış anlamışlar bence. :)
    Cevapla
  • gaga 1 yıl önce Şikayet Et
    İzmir metrosunda hergün derin uykuya dalmış gençler görüyorum bazıları uyurken düşüyorlar üzülüyorum hapı atmış baygın yaşyıyorlar hayatı... İyi ki Jandarmamız polisimiz var onlar olmasa gençlerimiz yok olacaklar...
    Cevapla
  • aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlari nasil imha ediyorsunuz acaba yaksaniz havaya karisir topraga gomseniz zamanla suya karisir. Dogaya ve bizlere zarar vermeden nasil imha edildigi cok merak ediyorum
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet sonuçla ilgili hiç haber olmuyor. Yakalanan bu tip şeyler ne oluyor?
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım, bu yakalananları heba etmeyelim, bunları yerine ulaştıralım ki hem biz kazanalım, hemde insanlığın düşmanı olan ülkeler uyuşturucunun.
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Nereye Ulaşırsa Sonuçta Insanlığın Zararına! Bu da Büyük Yıkım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki