Kamyonet bozuldu, içindeki göçmenler koşarak kaçtı

TEM Otoyolu Alibeyköy mevkiinde arıza yapınca sürücüsünün emniyet şeridine çektiği kapalı kasa kamyonetten çok sayıda kaçak göçmen indi. Kaçaklar yol kenarındaki alana koşarak Alibeyköy'e doğru uzaklaştı.

Kamyonet bozuldu, içindeki göçmenler koşarak kaçtı
Kamyonet bozuldu, içindeki göçmenler koşarak kaçtı
GİRİŞ 28.08.2022 10:01 GÜNCELLEME 28.08.2022 14:06
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

TEM Otoyolu Ankara istikameti Alibeyköy mevkiinde arıza yaparak emniyet şeridinde duran kapalı kasa kamyonetin arka kapağı bir anda açıldı. Aralarında çocuk ve bebeklerin de bulunduğu çok sayıda kaçak göçmen hızla araçtan inmeye başladı. Bu sırada arkadan gelen araçlardaki sürücüler, o anları cep telefonlarıyla görüntüledi. Kaçaklar yol kenarındaki çimenleri de geçerek Alibeyköy'e doğru koşmaya başladı. Kaçaklardan bir bölümü taksilere binerek uzaklaştı.

SÜRÜCÜ ARAÇ BAŞINDA BEKLEDİ

Kaçak göçmenler uzaklaşırken araç sürücüsü motor kapağını açarak beklemeye başladı. Aracın kasasında kaçak göçmenlerin kıyafetleri ve yiyecekleri olduğu görüldü. Sürücü gelecek yardımı beklerken polis ekipleriyle karşılaştı.

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 13 kaçağı yakalarken, araç sahibi R.B. ile aracın sürücüsü O.A.'yü gözaltına aldı.



İki şüpheliye" Göçmen kaçakçılığı" suçundan işlem yapılırken kaçaklar için ise sınır dışı işlemleri başlatıldı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • ReisEmir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar basit mi bu ülkeye kaçak girmek, gerçekten yol geçen hanına dönmüş ülke. İzmir, denizli, aydın gibi illerde elini sallasan ya Afgana ya suriyeli yada İranlı ya çarpar. Bu saatten sonra bu rahatı gören gitmez Türkiye den.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bilerek göz yumuyor görünüyor ama amacı anlayamadım?
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Amaç ülkeyi Türksüzleştirmek. Dr. Ramazan Kurtoğlu 1994 yılında Amerika’da Alman asıllı bir profesör gelecek yüzyılda özellikle Afrika, Sahra altı ve Ortadoğu gibi bölgelerden insanlar kitlesel akınlar halinde göç edecek bunların 40 milyonu Anadolu’da kalabilir ne yapacaksınız diye bana sordu dedi. Düşün yıl 1994’de konuşuluyordu bu konu. Amaç tek dünya devletini kurmak. Allah’ın kavimlere ayırdığı insanlığı tek çatı altında toplayaraktan ırksızlaştırmak, bayraksızlaştırmak, kültürleri ve dinleri yok etmek. LGBT, nüfus azaltma gibi projeler, yabancılarla evliliğe teşvik, yapay gıdalar hepsi bu amaca hizmet ediyor. Allah’a şirk koşanların dünya da vaat ettikleri sahte cennet işte
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ülkem yol geçen hanı oldu resmen
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    BEN YÜZ OTUZ BİN NUFUSLU BİR ŞEHİRDE YAŞIYORUM HEP GÖÇMEN YERLİ ÇOK AZ DEVLETİN ÖNLEM ALIP BUNLARI BİR AN ÖNCE ÜLKELERİNE GÖNDERMESİ LAZIM SAYGILARIMLa
    Cevapla
  • Yalniz kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    ÜLKE YOL GECEN HANINA DÖNDÜ CEZA YOK NASIL OLSA CANI SIKILAN TÜRKİYEYE GELİYOR BÖYLE GİTMEZ VATANDAŞ ÇOK TEPGİLİ SEÇİM YAKIN DEVLETİMİZİN CAYDIRICI BİR ÖNLEM ALMASI LAZIM SAYGILARIMLa
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu göçler halkımızı rahatsız ediyor önlem alın dedikçe hala bir şey yapmıyorlar. Sen yapmazsan Ümit Özdağ gibi isimlerde çıkar milletimizin canını sıkan konuları seçim malzemesi için kullanır. Kabahat ona bu fırsatı verenlerde. Biz mecbur muyuz bütün dünyaya bakmaya ? Yetişmiş beyinlerimiz ülkeden kaçıyor kimsenin umrunda değil. Sokaklarda kadınlar rahat gezemez oldu. Kaçak Afgan’lardan, Pakistanlılardan rahatsız olmayan bir tek kişi yok gitsinler yolda gördükleri her vatandaşa sorsunlar. Hemen çıkıp din kardeşi deyip geçenler var. Sorun dinde değil sorun adamların kültüründe. Müslüman kardeşimiz dedikleri Afgan’larda Bacha Bazi geleneği var bilmeyen araştırıp öğrensin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı