Bakan Koca: Taban ödemesi her zam döneminde maaşla birlikte artacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Herkese verilen taban ödemesi SUT fiyatlarından etkilenmeyecek ve her zam döneminde maaşla birlikte artacak." dedi.

Bakan Koca: Taban ödemesi her zam döneminde maaşla birlikte artacak
Bakan Koca: Taban ödemesi her zam döneminde maaşla birlikte artacak
GİRİŞ 28.08.2022 19:50 GÜNCELLEME 28.08.2022 20:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sağlık sisteminde başta gelir adaletsizlikleri ve uygulamadan kaynaklı bazı sorunların önüne geçmek için "Beyaz Reform" olarak adlandırılan yeni düzenlemeleri peyderpey hayata geçiren Bakanlık, bu kapsamda ek ödeme sisteminin sil baştan yapılandırıldığı yeni yönetmeliği de 12 Ağustos'ta yayımladı.

Ek Ödeme Yönetmeliği'nin uygulanmasına ilişkin gündeme gelen sorular ve tartışmalara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla açıklık getiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Herkese verilen taban ödemesi SUT fiyatlarından etkilenmeyecek ve her zam döneminde maaşla birlikte artacak." paylaşımı yaptı.

"TEŞVİK ÖDEMELERI SUT ARTIŞINA BAĞIMLI OLMAKTAN ÇIKARILDI"

Koca daha sonra yaptığı açıklama "Teşvik ödemeleri SUT artışına bağımlı olmaktan çıkarıldı. Daha önce yaşanan problemler söz konusu bile olmayacak." dedi.

 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Doğrusu 1 yıl önce Şikayet Et
    Pandemide herkese ödenek verildi hizmetliye verilmedi her işe de koştular adalet sağlık ekip işidir derlerdi eskiden
    Cevapla
  • kafkasyali 1 yıl önce Şikayet Et
    doktorların bakanı..
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bir yasa daha çıkarın emekli olduktan sonra milletvekili olmalarınıda sağlayın.
    Cevapla
  • Vatanını Seven 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakan Hastanelerde randevu bulamıyoruz sen sağlıkçıları ağzından düşürmüyorsun bizim sağlımız beş para DR ilgi yok alaka yok yeter artık. Sağlıkcılar milleti dinlemez hale geldi ilgilenme yok yok. Randevu alamıyoruz Sıra alınca bakmıyorlar sıra yok yetti be.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    boşuna yırtınıyorsun bakan efendi . dr camiasını doyuramazsın. veee oy da alamazsın. çünküüü sağlık bakanlığında FETÖİSTLER Cirit atıyor. bırakın detaylı temizliği kaba temizlik bile yapılmadı. aynı durum enerji bakanlığı ve epedk da da aynı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı