Gaziantep'te, 3 milyon 580 bin makaron ele geçirildi

Gaziantep'te, polisin düzenlediği operasyonda 3 milyon 580 bin boş makaron ele geçirildi.

GİRİŞ 30.08.2022 12:49 GÜNCELLEME 30.08.2022 13:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında, depo ile araca baskın düzenledi. Aramalarda 3 milyon 580 bin boş makaron ele geçirildi. Ekipler, ismi açıklanmayan 2 şüpheliyi gözaltına alarak, yasal işlem başlattı. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yorumlar 1 yıl önce Şikayet Et
    358 bin tllik mal yakalamislar haber basligina bakarsak ulkede kacakcilik sektoru cokeltilmis gibi paylasim yapilmis dogru bulmuyorum elbette bunuda ama adamai olan herkesin trilyonluk kacakcilik yaptigi bu ulkede bu haberler anca bilmiyenleri kandirma isidir
    Cevapla
  • Adanali 01 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir operasyonda antep oguzekindeki kuru Patlıcan biber üretimi yapanlara gelsin Fahis fiyatla urun satıyorlar Hatta paramızla alamiyoruz fiyatlarin yükselmesini bekliyorlar bekletiyorlar Devlet imizden bu konuyada el atmasını bekliyoruz Durum çok vahim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sigaraya bu kadar zam yaparsanız. Daha neler olacak tahmin edemezsiniz. Zam yapmak sigarayı bıraktırmaz, çareler buldurur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı