İstanbul'da klasik otomobillerle zafer korteji

Büyük Zafer'in 100'üncü yılı İstanbul'da da coşkuyla kutlandı. Klasik otomobil ve motosiklet sürücüleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla zafer korteji düzenleyerek Türk bayraklarıyla tur attı.

İstanbul'da klasik otomobillerle zafer korteji
İstanbul'da klasik otomobillerle zafer korteji
GİRİŞ 30.08.2022 16:04 GÜNCELLEME 30.08.2022 16:04

Büyük Zafer'in 100. yıl dönümünde İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği ve birçok motosiklet derneğinin farklı noktalarda düzenlediği kortej ve buluşmalar güzel görüntüler oluşturdu.

Bu kapsamda İstanbul Klasik Otomobilciler Derneğinin geleneksel hale gelen etkinliğine klasik otomobilleriyle katılan sürücüler, Kartal'dan başlattıkları şehir turunu İstinye'ye kadar sürdürdü.

Vatandaşlar da konvoya eşlik etti

Bando ekibinin performansıyla başlayan etkinlikte, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Sürücüler, konvoy sırasında bazı noktalarda durarak vatandaşlarla bir araya gelip fotoğraf çektirdi.

Motosikletlilerden köprüde zafer korteji

Sosyal medyadan bir araya gelen çok sayıda motosiklet sürücüsü de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bayraklar taşıyarak kortej düzenledi.

Kortej nedeniyle Anadolu Yakası yönüne araç geçişleri polis ekiplerince kısa süre kapatılırken, karşı şeritteki sürücüler de korna çalarak kutlamalara eşlik etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kudüs Tugayları bir İsrail tankı ve evlere saklanan teröristleri imha etti
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL