Kılıçdaroğlu "öğretmen" dediği provokatör üzerinden tehdit etti: Bu efeliği affetmeyeceğiz

Bakan Soylu, sicili kabarık HDP'li provokatörün görüntülerini paylaşıp "Öğretmene yapılan bu efeliği affetmeyeceğiz” diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi: HDPKK’lı eliyle polisle öğretmeni karşı karşıya getirmeye utanmıyor musun.

GİRİŞ 30.08.2022 21:37 GÜNCELLEME 30.08.2022 21:37
Bu Habere 306 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’daki eyleme polis müdahalesine ilişkin görüntüleri paylaşarak, “Öğretmenlere gaz mı sıktınız, öyle mi? Öğretmenlere şiddet uyguladınız, öyle mi? Öğretmenlere… ‘Al bunu diyen’ o kişi, beni beklesin. Öğretmene yapılan bu efeliği affetmeyeceğiz” dedi.

BAKAN SOYLU: SENİ "TROLL" YAPMALARINI DA ANLIYORUM

CHP liderinin algı operasyonuna sert tepki gösteren Bakan Soylu, "Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı olmak için ergenleşmeni anlıyorum. Seni "troll" yapmalarını da anlıyorum. Anlamadığım; FETÖ'nün ayak izinden yürümen, HDPKK'ya sevgin, CHP'yi her türlü suç örgütüne alet etmen, Kutuplaştırma ve kaos için her türlü tahrike oynaman" ifadelerini kullandı.

"PROFESYONEL EYLEMCİ HDPKK'LI"

Soylu paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi: "Kılıçdaroğlu, Ankara'da, defalarca Emniyet Terör Şube'nin gözaltına aldığı, kamuda öğretmenlik de yapmayan, profesyonel eylemci HDPKK'lı eliyle polisle öğretmeni karşı karşıya getirmeye utanmıyor musun? 6'lı masaya kendini ispat için her yolu deniyorsun. Yeter! Kendi hırsın için yaptığın bu sorumsuzluklardan vazgeç."

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 306
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Temizlik Temizlik Temizlik
    Cevapla
  • mersinli 11 ay önce Şikayet Et
    Bir şahısı destekleyeceğiniz zaman kimdir nedir diye bir araştırın. Sırf muhalefetlik için birini desteklemeyin. PKK limı FETÖŞ cümü bir bakın
    Cevapla
  • Eyüp 11 ay önce Şikayet Et
    Kişi sevdiğiyle beraberdir, İnşallah bu sevdikleri ile beraber haşrolunur.
    Cevapla
  • Nadim hatipoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHCC nasip eder o güne ömrümüz olur çıkarsak sandıkta seninle helalleşeğiz kk. tüm şer güçleri destekleyerek bu ülkeye ancak kaos getirebilirsiniz. buna bu MİLLET MÜSADE ETMEZ.
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Cehenneme kadar yolunuz var teröristler, ölümüne RTE'ciyiz. "Reis; kuru ekmek yeriz, asla seni terketmeyiz"
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi