Kocaeli'nden çok acı haber: 4 günlük gelindi!

Kocaeli'nde 4 gün önce evlenen Fatma-Enes Taşdemir denizde dalgalara kapıldı. Çifti kurtarmak isteyen damadın eniştesi Mithat Acar da dalgalara kapıldı. Denizden çıkarılan 3 kişiden Mithat Acar ve Fatma Taşdemir hayatını kaybetti.

GİRİŞ 02.09.2022 10:26 GÜNCELLEME 02.09.2022 10:55
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Sakarya'da geçen pazar günü evlenen Fatma (21) ile Enes Taşdemir (23) ve Enes Taşdemir'in ablası ile eniştesi Mithat Acar (44), önceki gün Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde Babalı sahiline geldi.

DHA'da yer alan habere göre Fatma Taşdemir, girdiği denizde dalgalara kapıldı. Eşini kurtarmaya çalışan Enes Taşdemir de dalgalara kapıldı.

ÇİFTİ KURTARMAK İÇİN DENİZE KOŞTU

Ardından Mithat Acar da Taşdemir çiftini kurtarmak için denize girip dalgalara kapıldı.

Sahildeki sörf okulu öğrencileri, 3 kişiyi görüp denize girdi. Sahile çıkarılan Taşdemir çifti ve Mithat Acar'a, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulundu.

ENİŞTE OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Tüm müdahalelere rağmen Acar kurtarılamazken, hayati tehlikesi olan Fatma Taşdemir İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne, hayati tehlikesi bulunmayan Enes Taşdemir ise Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mithat Acar (44)

4 GÜNLÜK GELİN DE HAYATINI KAYBETTİ

Fatma Taşdemir de yapılan müdahalelere rağmen dün öğle saatlerinde yaşamını yitirdi. Mithat Acar'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Muş'un Malazgirt ilçesine götürüldü. Fatma Taşdemir'in ise Trabzon'da toprağa verileceği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Ahmet Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Karadeniz'de denize girmek yasaklansın....
    Cevapla
  • Sezgin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüzme dersi şart ama nasıl???
    Cevapla
  • Ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar iyi yüzücü olursan ol. Akıntıya kapıldığın an sakin kalmayı başaran çok az insan var. İşte burada durup düşünmek gerekir. Yarımada şeklinde bir ülkemiz var. Halkın neredeyse hiçbiri doğru düzgün yüzme bilmiyor. İlkokullarda yüzmenin yanında çocuklara dalgalı denizde ve akıntıya kapılıp giderken neler yapılır bizzat uygulamalı olarak bizzat o anı yaşatarak tecrübe ve öğreti yapılması gerekiyor. Sadece yüzme değil. At biniciliği araba kullanma silah kullanma daha akla gelebilecek alanlarda gerçekten eğitim yapılması gerekiyor tabi her işimizde olduğu gibi ezbercilik değil adam gibi egiitm verilmesi gerekir diyecem ama. Nerdeeee
    Cevapla
  • Mevlüt gürelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ölenlere rahmetiyle muamele etsin kederli ailelerine sabırlar versin ecel geldimi mutlaka biseyler bahane oluyor ve burda gördümki bir Kürt bir Türk için canını verebiliyormuş gözünü kırpmadan hemde boğulan gelin kardeşimiz trabzonlu onu kurtarmak için denize atlayıp boğulan gençte muş Malazgirt li yaşasın insanlık yaşasın Kürt Türk kardeşliği
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu mevsimde babalı sahili açık deniz çok tehlikeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması