Aydın'da uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor!

Aydın Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, Kuşadası'nda yaptıkları operasyonda araç içerisinde zulalanmış kokain maddesi ele geçirdi. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın'da uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor!
Aydın'da uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor!
GİRİŞ 02.09.2022 16:44 GÜNCELLEME 02.09.2022 16:44

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kuşadası'nda uyuşturucuya geçit vermiyor.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası'na yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı olacağı yönünde istihbarat alan ekipler harekete geçti. Kuşadası girişinde bir otomobili durduran ekipler, T.S., ve H.A., isimli şüphelileri otomobilden indirerek aramaya yaptı.

Kuşadası Narkotik ekiplerinin de desteği ile otomobilin değişik yerlerine zulalanmış toplamda 50 gram kokain maddesi ele geçirildi. Yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen T.S., uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken arkadaşı H.A., ise serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar