Kargo ile kaçak içki taşıyan zanlı suçüstü yakalandı

Çorum İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonda çok sayıda sahte bandrollü alkollü içki ele geçirdiler.

Kargo ile kaçak içki taşıyan zanlı suçüstü yakalandı
Kargo ile kaçak içki taşıyan zanlı suçüstü yakalandı
GİRİŞ 02.09.2022 17:54 GÜNCELLEME 02.09.2022 17:54

Halk sağlığını olumsuz yönde etkileyen ve ölümlere neden olan sahte içki ile mücadele çerçevesinde jandarma ekipleri tarafından yürütülen faaliyetler sonucunda, kaçak içki üretimi yaparak piyasaya satış yaptığı belirlenen şüpheli şahsa ait kargo kolisinde arama yapıldı.

Kent merkezinde bulunan otobüs terminalindeki kargo bölümüne verilen kaçak/sahte bandrollü içkileri il dışına otobüs ile göndermek isteyen şüpheli bir şahsa ait kolide yapılan aramada 25 şişe 100 cl yeni rakı ibareli kaçak/sahte bandrollü rakı ele geçirildi.
Sahte bandrollü içkilere el koyan jandarma timleri, alkollü içkilerin bulunduğu koliyi kargoya veren bir kişiyi de gözaltına alarak olayla ilgili adli tahkikat başlattığı öğrenildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi