Son dakika: Muğla'da deprem!

AFAD'dan edinilen son dakika bilgisine göre; Muğla’nın Ula ilçesinde ard arda yaşanan depremler paniğe neden oldu. Saat 20.00 ile 20.47’de meydana gelen depremden dolayı herhangi olumsuz bir durum yaşanmadı.

GİRİŞ 04.09.2022 21:14 GÜNCELLEME 05.09.2022 17:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Muğla ili Ula ilçesinde son bir saat içinde iki deprem meydana geldi. Çevre ilçelerden de hissedilen depremlerden dolayı kısa süreli panik yaşandı.

OLUMSUZ DURUM BİLDİRİLMEDİ

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, saat 20.00'da 2.9 büyüklüğünde gerçekleşen deprem, 7 kilometre derinlikte meydana geldi. Saat 20.47'de 3.9 büyüklüğünde meydana gelen deprem ise 6.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Akşam saatlerinde gerçekleşen ve paniğe neden depremlerden dolayı olumsuz bir durum bildirilmedi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 3
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ümmet sallanıyor muafaza eyle ya rab şirin dünya sevdası cogaldı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi