Akıncılar Hareketi mensupları yeniden sahaya iniyor

1980 Öncesi Türkiye'nin En önemli gençlik ve siyasi hareketlerinden olan Akıncılar Hareketi Mensupları Yeniden Alanlara inmek için bir araya geldi.

Akıncılar Hareketi mensupları yeniden sahaya iniyor
Akıncılar Hareketi mensupları yeniden sahaya iniyor
GİRİŞ 05.09.2022 18:57 GÜNCELLEME 05.09.2022 18:57

Hafta sonu Nevşehir'de bir araya gelen Akıncılar Yeniden teşkilatlanlarak hareket etme kararı aldı.

Türkiye'nin Çeşitli illerinden yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda yapılan konuşmalarda Türkiye ve Tüm İslâm coğrafyasının Küresel güçler ve Siyonistlerin kuşatması altında olduğu vurgulanarak, 1980 Öncesi Akıncılar misyonu ve mücadele anlayışına bu gün dünden Daha fazla ihtiyaç olduğu ve Türkiye'nin geçtiği bu zorlu dönemde yeniden alanlara çıkılması ve Türkiye'nin geleceğinin karartılmasına izin verilmeyeceğinin altı çizildi.



Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bir mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanının Mesajını Ak parti Genel başkan vekili Numan Kurtulmuş'un yardımcısı İstanbul Milletvekili Hasan Turan bizzat toplantıya katılarak iletti.

2. Büyük Akıncılar Buluşmasında Alınan Kararlar:

1- Geçmişte Akıncılar Hareketi içerisinde yer almış ve bedel ödemiş tecrübeli insanlardan oluşan " Akıncılar Hareketi Yüksek İstişare Kurulu oluşturulacak".

2- Mevcut kurulmuş olan Akıncılar derneklerine yenileri eklenerek " Akıncılar Federasyonu" Adı altında teşkilatlanılacak.

3-Oluşturulacak yüksek istişare kuruluna her il kendi içerisinde bir temsilci belirleyerek katılım sağlayacak. Mevcut Akıncılar Dernekleri bu kurulun doğal üyesi olacak.

4- "Akıncılar Hareketi" Partiler, Dernekler, vakıflar üstü bir çatı olarak kendini ifade edecek ve toplumun tüm kesimlerini kuşatacak, kapsayacak projeleri planlayarak hayata geçirecek.

5- Yüksek İstişare Kurulunun ilk toplantısı 3 Ay içerisinde İstanbul'da gerçekleşecek...

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...