Son Dakika: Yenikapı'da freni patlayan İETT otobüsü çok sayıda araca çarptı!

Son dakika haberi... Yenikapı’da freni patladığı iddia edilen bir İETT otobüsü, seyir halindeki araçlara çarpa çarpa ilerledi. 7 aracın karıştığı kazada 12 kişi yaralandı. Kaza yapan araçlar dron ile havadan görüntülendi.

GİRİŞ 06.09.2022 13:11 GÜNCELLEME 06.09.2022 14:18
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 13.00 sıralarında Yenikapı sahil yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Yenikapı’da seyir halinde içinde yolcu bulunmayan 34 ZM 9232 plakalı İETT otobüsün freni patlayınca kontrolden çıktı.

Otobüs önündeki araçlara çarpa çarpa ilerledi. Bir motosikleti de altına alan otobüs, bariyerlere çarparak durdu. 7 aracın karıştığı kazada aralarında şoförün de bulunduğu 12 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Öte yandan kaza yapan araçlar ise havadan görüntülendi.

Vardiyasını bitirdikten sonra otobüsü diğer sürücüye teslim eden ve kaza haberini alınca olay yerine gelen şoför, ”Haber geldi kaza yapmış diye. Ben de bir şey bilmiyorum. Ben otobüsün sabahki şoförüyüm. Kaza haberi geldi sadece. Bilmiyoruz şoförün durumunu. Polisler aldı götürdü. Freni patlamış, patlamasa böyle olur mu" diye konuştu.
Kazayı gören Nedim Şahsi, ”Ben burada bakıyordum. Baktım ikinci arabaya vurduktan sonra geldi ve motosiklete vurdu. Taksiye vurdu. Vura vura durdu. Sadece burada 3-4 tane yaralı vardı benim gördüğüm. Haberim yok ama freni patlamış galiba. Otobüs buraya çarparak geldi”

Aydın Aydemir isimli vatandaş ise, ”İleride itfaiyelerin olduğu yerdeydim. Birden otobüsün araçlara çarptığını hissettim. Galiba freni patlamış. Sonra bariyerlere çarpmış. Altına motoru sıkıştırdı, motorcu kaldırıma uçtu. Buraya düşmüş. Hatta başka aracı da altına almış. Şurada da çarptıkları var. 4-5 yaralı var galiba. Bir tanesinin ayağı koptu galiba. Ambulansla götürdüler” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 154
  • hüsamettin göl 1 yıl önce Şikayet Et
    yazik cok yazik
    Cevapla
  • Cafer58 1 yıl önce Şikayet Et
    Resmen bir çöküşün manşetidir bu. Kafaya bakar mısın adamın ürettiği malın bakımını yapması için IHL YE bile almıyorsun sebep liyakat. Senin gibi bir liyakatsızı seçtiği için yazıklar olsun istanbullu Yazık ettiniz şu Istanbul un 4 senesini. Şimdi diyorumki istanbul kaza yapan diğil gaza basan istanbul için 2023 için hazır mısın istanbul. Yine yeniden omuz omuza huzur müreffeh ve refah içinde yaşamak için birlik beraberlik için yeniden cumhur için 2023 e hazır ol istanbul.  Beğen  Cevapla
    Cevapla
  • Dedbi gayrı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi kere beni belediye başkanı yapiň nolur diye yavaran kimdi gidin ona çarpın (bence bilinçli yapılıyor kaza süsü verilerek bu kaçinci aynı hikaye fireni patlamiş) en istan bulda 10 sene yaşadım ekremden önce 1 tane freni patlayan otobüs kazasi gormedim duymadim ufak tefek kaza olurdu oda hatalı munubus otobusun yolcusunu kapmak için otobusun onune krardi can kaybi olmazdi oyle kazalar
    Cevapla
  • Debi gayrı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu otobüsler halka carpacagina ekreme carpsa olmazmı
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    kazaya karışan araçların her birine 30 bin lira ceza kesin. Belediye aracına kesmeyin. çünkü chp li.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü