İngiltere'nin İstanbul Başkonsolosluğu'ndaki bayrak yarıya indirildi

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in vefatı nedeniyle İstanbul Başkonsolosluğu'ndaki bayrak yarıya indirildi.

İngiltere'nin İstanbul Başkonsolosluğu'ndaki bayrak yarıya indirildi
İngiltere'nin İstanbul Başkonsolosluğu'ndaki bayrak yarıya indirildi
GİRİŞ 09.09.2022 02:09 GÜNCELLEME 09.09.2022 02:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kraliçe 2. Elizabeth'in 96 yaşında vefat etmesinin ardından Beyoğlu'nda bulunan İngiltere Başkonsolosluğu'nda yas hakim oldu.

Başkonsolosluktaki Birleşik Krallık'a ait bayrağın yarıya indirildiği görüldü.

Kraliçe Elizabeth hayatını kaybetti! Tahtın yeni sahibi Charles olduKraliçe Elizabeth hayatını kaybetti! Tahtın yeni sahibi Charles oldu

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Sultanalparslanhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ölmüştü. 40 tane dublörü vardı. İngilizler artık dünyayı gizli piyonları vasıtası ile sömüremiyorlar. Masonluk tüm dünyada kan kaybediyor. Hende siyonistler bile artık terk etti onlar eliyle bile dayak yiyorlar. Şimdi küresel siyonistlerin tek hedefi çin üzerinden dünyaya şeytani tüm planları tatbil etmek. Lgbti, sosyal medya fenomenleri ile çirkefi yayma, devlet ve millet bilincini tok etme, aile lavramını lgbt destekli iğrenç bir foröa dönüştürme, doğumu dna bazlı krispiar gen reknolojisi ile yapma. Vs s şeytan ne diyorsa onu gerçekleştirme. Gelecek çağlar feci karanlık. Dünyada ülke nüfusları 150, 200 bini geçmiycek ve devlet değil fert olucak herkes. Tabi tutarsa.
    Cevapla
  • amelegücü 1 yıl önce Şikayet Et
    Moruk gitti. Kalanlarla uğraşacağız artık...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    icimizdeki ingilitzlerin cok aci bir gün tez zamanda yanina giderler ins...o da artik isiklarda mi uyur led li lambalarlami isitirlar kendileri bilir
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    kökünüz kurusun o bayrağı tamamen indireceğiz aşağı, dünya mazlumlarını katleden kafir ingilterenin kafir kraliçesi 96 yıldır yuvarlanan kafiri cehennemini koy Allahım.
    Cevapla
  • mutlu 1 yıl önce Şikayet Et
    çok büyük olay
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet kesinlikle kurmalı geç bile kaldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak