TEM Otoyolu Edirne istikametinde tır devrildi: Bölgede trafik durdu!

İstanbul'da TEM Otoyolu Edirne istikameti Büyükçekmece mevkiinde bir tır devrildi. Bölgede trafik dururken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TEM Otoyolu Edirne istikametinde tır devrildi: Bölgede trafik durdu!
TEM Otoyolu Edirne istikametinde tır devrildi: Bölgede trafik durdu!
GİRİŞ 15.09.2022 14:27 GÜNCELLEME 15.09.2022 15:34

SON DAKİKA HABERİ: TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkiinde seyir halindeki kamyonet devrildi. Sürücü yara almadan kurtulurken, bölgede trafik yoğunluğu oluştu.

Kaza, 14.00 sıralarında TEM otoyolu Büyükçekmece mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki 34 TC 268 plakalı kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

ULAŞIMA KAPANDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, kaza nedeni ile otoyolun bir şeridi ulaşıma kapandı.

KAMYONET VİNÇ YARDIMI İLE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri sürücünün durumunu iyi olduğunu belirlerken, devrilen kamyonet vinç yardımı ile kaldırıldı. Kamyonetin kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. 

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!