Haluk Pekşen hayatını kaybetti

Bir süredir tedavi gören CHP'li Haluk Pekşen hayatını kaybetti.

Haluk Pekşen hayatını kaybetti
Haluk Pekşen hayatını kaybetti
GİRİŞ 16.09.2022 15:29 GÜNCELLEME 16.09.2022 15:36
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

3 hafta önce yoğun bakıma kaldırılan eski CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, hayatını kaybetti. 

CHP 25 ve 26'ncı dönem Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen hayatını bir süredir tedavi gördüğü Güven Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Pekşen'in vefat haberini şöyle duyurdu:

"25-26. Dönem CHP Trabzon Milletvekilimiz, değerli arkadaşımız Haluk Pekşen'in vefat haberi hepimizi derinden üzdü. Kendisine Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun. 

Ağustos ayının başında zatürre teşhisi konan Pekşen, Bodrum Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

HALUK PEKŞEN KİMDİR?
11 Eylül 1961'de Trabzon Yomra Yokuşlu köyünde doğan Haluk Pekşen, avukat, öğretim üyesiydi.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren Pekşen, çok sayıda sivil toplum örgütünün kurucu ve yöneticiliğini yaptı. Yurt içi ve yurt dışı çok sayıda şirket ve işletmede avukatlık, danışmanlık ve icra kurulu görevinde bulundu. Havacılık, Bankacılık, Gümrük, Dış Ticaret Yasası başta olmak üzere çok sayıda yasa, tüzük ve yönetmeliğin hazırlık çalışmalarında görev yaptı. İpekyolu Projesi (Merkez Türkiye), Eurocontrol Konvansiyonu Mevzuatı, Serbest Bölgeler Mevzuatı, hukuk, bankacılık ve finansman konuları başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde çok sayıda söyleşi ve makaleleri yayımlandı.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Kişi sevdiği ile beraberdir. Buna göre CHP li biri en çok kimi seviyorsa onun yanına gitmiştir. Allahü alem....
    Cevapla
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse ölümü unutmasın. Hesap verme zamanı herkese gelecek. O parti bu parti kurtarmaz. İnsanı iyi ameli, Allah ın rızasını kazanmak kurtarır. Anlayan anlar. Anlamayan daha sonra anlayacak. Ama sonuçta herkes vakti zamanı gelince anlayacak bu dünyanın boş olduğunu.
    Cevapla
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Darısı islam düşmanlarının başina
    Cevapla
  • Sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanların helak olmasını isteyen “muslüman” Tipik alçak bir fetöcü. Senin arkasından gittiğin tipsiz de beddua etti sonra ne oldu? Allah münafıkları helak etsin yahudi uşakları.
    Cevapla
  • Masidar 1 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah Müslümanım ama dünyanın tek düşmanı Tek düşmanı Müslümanlar lardır müslümanlar helak olsa yeminle duya duzelecek
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp ve chp dekiler tabi hepimiz ibret alabilsek . Rabbimiz hayatta islami yaşayıp iman ile ölmeyi nasip etsin . Chp zihniyeti bir değiştirse milli ve dini değerlere dönse olmaz da biz temenni edelim olur mu hani derler ki tekeden süt çıkmaz maalesef gerçek bu .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP'de olduğuna göre işe yaramaz, faydasız, hatta zararlı biridir... çukurunu doldurdu... Rabb'im ameline ve emeline göre muamele eylesin...
    Cevapla
  • M Erdem 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok ayıp provakatörsün belli müslümanlığı da bilmiyorsun ya da kasıtlı bu yorumun
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan olamazsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu Gazze’deki BM binasını bombaladı
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!