AK Parti hepsini toplamıştı: CHP geldi, çıplak heykeller geri döndü!

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin belirli noktalarına 59 adet 'Yunan Tanrıçası' heykeli dikmeye başladı. Heykeller, eski Başkanı Menderes Türel tarafından, "kültürümüzü yansıtmadığı" gerekçesiyle kaldırılmıştı.

AK Parti hepsini toplamıştı: CHP geldi, çıplak heykeller geri döndü!
AK Parti hepsini toplamıştı: CHP geldi, çıplak heykeller geri döndü!
GİRİŞ 16.09.2022 16:45 GÜNCELLEME 16.09.2022 19:26
Bu Habere 505 Yorum Yapılmış

Antalya'da daha önce tartışmalara neden olan çıplak heykeller yeniden gündemde. 

AK Parti'li eski Belediye Başkanı Menderes Türel, heykelleri kültürümüzü yansıtmadığı ve fazla çıplak olduğu için kaldırtmıştı. Türel'in kararı medyada geniş yankı bulmuştu. 

ANTALYA'NIN HER YERİNE ÇIPLAK YUNAN TANRIÇASI

Bu yıl 59'uncusu gerçekleştirilecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne sayılı günler kala onarım işlemlerinden sonra altın rengine boyanan 59 Venüs heykeli, şehrin belirli noktalarına yerleştirilecek.

DAHA ÖNCE DE HABERLERE KONU OLMUŞTU

Antalya'da söz konusu heykeller daha önce de uzun süre tartışılmıştı. 

AK Partili eski Belediye Başkanı Menderes Türel, 2005'te heykelleri kültürümüzü yansıtmadığı ve fazla çıplak olduğu gerekçesiyle kaldırtmıştı. 

2009'da ise CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Akaydın tarafından heykeller yine kente yerleştirilmişti. 

Çıplak heykellerin AK Parti tarafından kaldırılması ve CHP tarafından yeniden şehre yerleştirilmesine dair haberler medyada geniş yer bulmuştu. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 505
  • ... 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu ülkenin başına belasın CHPKK Allah tez zamanda seni helak etsin inşallah
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Atamız galiba İzmirde işini yarım bırakmış. Antalyayıda bu arada meşguliyetten göz ardı etmiş. Maalesef.... Baksanıza içimizdeki yunanlılar artık başa geçtiklerini saklama gereği bile duymuyor. Kimi Fatih Sultan Mehmetin mübarek kabrine eli arkada tekme, vole atıyor. Makariyos heykeli dikiyor. Kimi yunana gıdım laf etmiyor. Kimi heykellerini kutsuyor... Zilletin sözde dinci millici özde stokholm senromcu diğer illetleride ay görmüş ayran budalası gibi bembeyaz bön bön gözlerle hayran hayran cellatlarını seyrediyor.
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletin ev sahibi olacağı konut projelerine, faydalanacağı yol-köprü-havalimanı projelerine her fırsatta hunharca saldıran Bizans artıkları milletin vergilerini kimseye faydası olmayan heykellere ve fondaş medyaya şarkıcılara peşkeş çekiyor.
    Cevapla
  • Gökhan şimşek 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bu putperest zihniyete hidayet ver biz bunların yaptıklarından beriyiz uzağız
    Cevapla
  • T.C Vatandaşıyım 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün kurduğu partimi yoksa Yunanistan'da kuruldu da haberimiz mi yok Yunan heykeli yerine Kurtuluş Savaşı'nda ki kahraman kadınlarımızın heykellerini dikselerdi
    Cevapla
  • Biri 1 yıl önce Şikayet Et
    işte o dediğini yapmaya yürekleri yetmez..fazla söze gerek yok sen zaten söylemişsin
    Cevapla
  • Senol 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulu kelimesi sadece Allah'a mensuptur. Biz kullara bu kelime ağır gelir. Bizler aciziz. Bir pıhtı durması kadarsın bir nefes alamazsan aciz olacak kadarsın. Ulu kim biz kullar kim..bir daha düşünün..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!