Bakan Soylu: 8-9 vilayette 120'nin altında terörist kaldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 8-9 vilayette 120'nin altında teröristin kaldığını açıkladı.

GİRİŞ 16.09.2022 19:21 GÜNCELLEME 17.09.2022 11:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırklareli'nde çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Tendürek Dağı'nın şimdi tertemiz olduğunu belirten Soylu, "Yine söylüyorum. Yine tekmil veriyorum. Hatay'dan, Mersin'den Adıyaman'a kadar, Kahramanmaraş'tan Gaziantep'e kadar Amanos'lar, daha vardır. Yıllarca Suriye'den aktardıkları teröristlerle birlikte PYD ve PKK'nın oradaki en önemli, evet melanet yuvalarından birisi olmuştur. Tekmil veriyorum. Amanoslar tertemizdir." diye konuştu.

Soylu, şunları kaydetti:

"Yine size bir tekmil veriyorum. Evet bu ülkede Tunceli'den Kato Marinos'tan da Karadeniz'e kadar yıllarca Eren'imizi katleden, Ferhat başçavuşumuzu, Karadeniz'e yıllarca acaba bu PKK buraya nereden geldi diye endişeye sevk eden Karadeniz'in tamamı tertemizdir.

Devam ediyorum. Erzurum tertemizdir. Bingöl tertemizdir. Sadece 8-9 vilayette 120'nin altında terörist kaldı. Bir evladınız olarak söylüyorum. Her türlü riski alarak söylüyoruz. Kimseden korkmadan ve çekinmeden söylüyoruz. Allah nasip edecek Cumhuriyetin yüzüncü yılında, Cumhuriyetin birinci asrında 29 Ekim 2023'te bu ülkede bir tek terörist kalmayacak."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    şehirlerdeki ve mecliste kaç terörist kaldı sayın bakan...
    Cevapla
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım Türkiyede meclisteki teröristleri temizlemeden bu ülkede terörist bitmez bu vatan hainleri bizim canımıza malımıza istiklal ve istikbalimiza herzaman göz dikmiş leş gargaları gibi sinsice hareket eden vatansızlardır
    Cevapla
  • Bnas29 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım, sizi tenzih ederim bu HDPKK 10 MILYON vs bir oy alıyorsa siz kendinizi yormayın. Bu ülke, bunlar adam olmaz. Kalleş pkk bitmez.
    Cevapla
  • KONYALI 1 yıl önce Şikayet Et
    chp VAR OLDUKÇA PKK BİTMEZZ.....
    Cevapla
  • siirtli 56 1 yıl önce Şikayet Et
    senin Allah hına kurban olduğum.
    Cevapla
  • konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    tek tek avlıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!