Bakan Soylu duyurdu: Bursa'daki saldırının failleri yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da cezaevi aracına bombalı saldırı düzenleyen saldırganların yakalandığını duyurdu.

GİRİŞ 18.09.2022 02:07 GÜNCELLEME 18.09.2022 02:12
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da, 20 Nisan'da infaz koruma memurlarını taşıyan servis aracına EYP ile saldıran MLKP'li teröristlerin yakalandığını duyurdu. Bakan paylaşımında, "Şehidimiz Cengiz Yiğit’in kanı yerde kalmadı. Peruk da taksanız, sahte kimlik de çıkarsanız, kaçamazsınız, Türk Polisi Yakalar" dedi.

Bursa'da 20 Nisan 2022 tarihinde cezaevi servis aracına yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıların failleri olan MLKP FESK hücresi 2 kadın, 1 erkek örgüt mensupları, İzmir'in dikili ilçesinde yakalandı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinesinde İstanbul, İzmir, Bursa ve Balıkesir illerinde sürdürülen çalışmalarda akşam saatlerinde İzmir Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonla Dikili'de yakalandı." denildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 195
  • türkmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah işin gücün rast gelsin hiç kimsenin yaptığı hainigi kaleşliyi kanunsuzlu yanına bırakmıyorsunuz dönüp dolaşım bir sekilde konunun önüne çıkarıyorsunuz işte buda ülkenin ne derecede yönetildiginin gösteriyor kulakları olanlar duymuyorsa gözü görenler görmüyorsa yapacak bir şey yok nankör olanlara söylenecek bir şey yokki artık
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Elleriniz dert görmesin aziz güvenlik mensuplarımız.Rabbim sizi korusun
    Cevapla
  • Kirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu öyle bir ıslah edin ki başkaları cesaret edemesin.
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ibreti alem olsun diye sallandirmadikça bu keferelerin sonu gelmez sallandirnin sallandirin bunlara merhamet olunmaz ..
    Cevapla
  • Düşün 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen kafasına sıksaydınız, yapamıyorsanız elleri arkadan kelepçeli şehir meydanında yanlışlıkla elinizden kaçırsaydınız. Vatandaş yakalardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı