Suruç'ta bir askerin şehit olduğu saldırıya TSK karşılık verdi: 12 terörist etkisiz!

Şanlıurfa’nın Suriye sınırında bulunan Esentepe Hudut Karakolu'na düzenlenen saldırıda bir asker şehit oldu. TSK, misliyle karşılık verdi, 12 terörist etkisiz hâle getirildi.

GİRİŞ 18.09.2022 14:56 GÜNCELLEME 18.09.2022 15:35
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki Ayn El Arab bölgesinden, Esentepe Hudut Karakolu'na yönelik havan saldırısı düzenlendi. Teröristlerin saldırısında karakolda görevli sözleşmeli er şehit olurken,  1 asker ise yaralandı. Yaralı asker, bölgeden tahliye edilerek, Suruç Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahale sonrası Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sınır hattında konuşlu Türk Silahlı Kuvvetleri topçu birlikleri de saldırının yapıldığı bölgedeki terör hedeflerini obüs ve çok namlulu roketatar atışlarıyla ateş altına aldı.

Şanlıurfa Valiliği de sosyal medya hesabından; "Suruç'ta sınır karakolumuza hain saldırı sonucu 1 kahraman Mehmetçiğimiz şehit olmuş, 1 askerimiz de yaralanmıştır. Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır dileriz. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz" paylaşımı yapıldı.

SALDIRIYA MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ: 12 TERÖRİST ETKİSİZ!

MSB: Suruç/Şanlıurfa hududundaki roketatar tacizinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit oldu, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralandı. Belirlenen hedefler derhâl ateş altına alınarak ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hâle getirildi. Bölgede operasyonlar devam ediyor. Şehit olan kahraman silah arkadaşımıza Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiğimize de acil şifalar dileriz.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 124
  • Son osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehidimize rahmet etsin Cennete artık yağmur yagmayacak! Her bir şehidin kanı yerde kalmayacak.
    Cevapla
  • Gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün tererüstleri yok ettiğinizde şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak
    Cevapla
  • Bağı şık 1 yıl önce Şikayet Et
    Dağdaki ermenilerin hali şehirdeki ermenilere en güzel cevap
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Alayını birden yok et daaaa artık yeter,. Pentagon'un neresini bekliyonuz vallahi hayret ediyom...!
    Cevapla
  • Ülküm 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehit verdikten sonra gebertsen ne olur köpek soylarını,önceden geberteceksin itleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!