2 kişiyi öldürdükten sonra polisleri vuran Güven Güler yakalandı

Başakşehir'de 2 kişi öldürdükten sonra Fatih'te polisleri vuran Güven Güler yakalandı. Güler, yapılan ilk sorgusunda suçunu inkar ederek "Ben yapmadım" dedi.

GİRİŞ 19.09.2022 19:50 GÜNCELLEME 20.09.2022 09:41
Bu Habere 157 Yorum Yapılmış

Başakşehir'de iki kişiyi öldürdükten sonra Fatih’teki kontrol noktasında iki polisi yaralayan katil zanlısı, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Yeni Yol Sokak'ta yaşanan olayda uyuşturucu bağımlısı olan Güven Güler, iddiaya göre uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen arkadaşı Ergül M.'yi bulunduğu adreste vurmuş, daha sonra da yengesi Güllü Güler’i de öldürüp kaçmıştı.



Olay yerinden kaçan saldırgan Güven Güler, Fatih’te kendisini durduran iki polisi de silahla yaralayıp kayıplara karışmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde Güven Güler'in yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Şüpheli, basın mensuplarının "Neden öldürdünüz?" şeklindeki sorusuna "Neden bana böyle davranıyorsunuz?" diyerek cevap verdi.

İLK SORGUSUNDA "BEN YAPMADIM" DEDİ 

Yakalandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilip Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli Güven Güler, yapılan ilk sorgusunda yaptıklarının hepsini inkar ettiği öğrenildi. Cinayet ve yaralama olaylarını kendisinin yapmadığını iddia eden şüphelinin, polislere ateş ettiği iddialarını da kabul etmediği belirtildi.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen şüphelinin Cinayetleri neden işledin sorununa "Ben kimseyi öldürmedim. Kimseyi yaralamadım" cevabını verdiği bildirildi.

KAYNAK: DHA, AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 157
  • Ülkem 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu haini içerde besliyecekmiyiz veya bir müddet yatar sonra çıkar herhalde malesef bizim ceza sistemimiz bu bunu suç işleyek vede bunun gibi tipler çok iyi biliyor hukukumuz çooooook zayıf.
    Cevapla
  • Ali güney 1 yıl önce Şikayet Et
    idam idam idam
    Cevapla
  • Ahmet başçavuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Polis bu durumda dağ yakalamayacak çatışmada etkisiz hale getirilecek kafasına bir mermi hiç savcı,hakimleri uğraştırma ya gerek yok
    Cevapla
  • Memoli 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın olaydan haberi yok gerçek suçlular dışarda geziyor
    Cevapla
  • Hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    haberimi okumuyorsunuz,okuduklarınızı mı anlamıyorsunuz anlamıyorum,adamlar kullanıyor uyuşturucuyu oturduğunuz yerde siz etkileniyorsunuz,bi okuyun bi soluk alın ondan sonra yazın be kardeşim
    Cevapla
  • Malazgirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Polise silah çekeni polis direk vurması lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!