Sırp mafya lideri Vukotiç'i öldüren iki zanlı yakalandı

Sırbistan'daki en etkin suç örgütlerinden birisi olan Skaljari Çetesi'nin lideri Jovan Vukotiç, İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren iki katil zanlısı yakalandı.

Sırp mafya lideri Vukotiç'i öldüren iki zanlı yakalandı
Sırp mafya lideri Vukotiç'i öldüren iki zanlı yakalandı
GİRİŞ 22.09.2022 00:07 GÜNCELLEME 22.09.2022 00:07
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Sırp organize suç örgütü elebaşı Jovan Vukotiç'in katil zanlıları İstanbul Emniyetinin operasyonuyla yakalandı.

SALDIRIDA VUKOTİÇ ÖLDÜRÜLDÜ, EŞİ VE ÇOCUĞU SAĞ KURTULDU

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de 3 yıl önce yakalanan ve Sırbistan'a teslim edildikten sonra orada serbest bırakılan, yasa dışı yollarla tekrar Türkiye'ye gelen, ülkesinde "Skaljari" isimli organize suç örgütü yöneticilerinden Vukotiç'in, İstanbul Şişli'de motorlu iki şahıs tarafından aracına gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda öldürüldüğü, araç içerisinde bulunan eşi, çocuğu ve şoförün sağ olarak kurtulduğu kaydedildi.

Olayla ilgili İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce geniş çaplı çalışma başlatıldığı bildirildi.

Yürütülen çalışmalar sonrası saldırıyı, "Kavac" isimli suç örgütü yöneticisi Radoje Zivkovic'in, Türkiye'deki bağlantıları aracılığıyla gerçekleştirdiğinin belirlendiği, 16 Eylül günü yapılan operasyonla Zivkovic ve Zdravko Perunovıc isimli şahıslarla birlikte toplam 12 şahsın gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, şahıslarla birlikte 11 adet sahte kimlik, 6 adet sahte pasaport ve olayda kullanılan 2 adet silah ele geçirildiği aktarıldı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • cemo 1 yıl önce Şikayet Et
    çakırbeyliler mi yapmış acaba....
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    reklamını keşke yapmasalar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç tenesiyle arkadaşsın hep burda yaşadıklarından bu kadar emin konuşuyorsun bunun ğibilerine sorun daha annesinin sülalesini tanımaz ama ağzı var konuşur
    Cevapla
  • Alonegreywolf 1 yıl önce Şikayet Et
    Ellerine sağlık.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaw "NEDEN TÜM MAFYALAR(LİDERLERİ) TÜRKİYE'DE?" diye soran olmuyor!!!?
    Cevapla
  • ??? 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi soruyorum neden!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."