Marmaris'teki yangın şüphelisine ev hapsi verildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını ile ilgili olarak gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 85 yaşındaki şüpheliye ev hapsi verilerek adli kontrol şartı getirildi.

GİRİŞ 22.09.2022 17:08 GÜNCELLEME 22.09.2022 17:08
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Marmaris ilçesi Yalancıboğaz mevkiinde çıkan orman yangını ile ilgili Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Yürütülen çalışmalar neticesinde yangının ilk başlama noktası tespit edilerek, bölgede arıcılık ile uğraştığı belirlenen M.Y. (85) jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan M.Y. adliyeye sevk edilirken, ellerinin iddiaya göre yangında zarar gördüğü için sarılı olduğu görüldü.

MAHKEME EV HAPSİNE KARAR VERDİ

Sevk edildiği adliyede hakim karşısına çıkartılan M.Y.'ye ev hapsi verilerek adli kontrol şartı getirildi. Adliyeden çıkartılan M.Y. yakınları tarafından ev hapsini geçireceği evine götürüldü.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 24
  • cihan 1 yıl önce Şikayet Et
    dede orman adamı asla kasten ormanı yakmaz burada dedenin tedbirsizligi yangına sebebiyet vermiş ve inanın yaptıgı hatadan ölüp ölüp diriliyordur. provakasyon luk yapan klavye kahramanları dedenin vicdan azabı kendine yeter de artar zor bi durum
    Cevapla
  • Yağız 1 yıl önce Şikayet Et
    Oğlu ya da kızı veya akrabası yakmış o da üstlenmiş.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dede öbür tarafa giderayak onca börtü böcegin de kanina girdi.
    Cevapla
  • Kitapsızlar 1 yıl önce Şikayet Et
    Belli olmasın diye herkes şüphelenmesin diye yaşlı adama yaptırmışlar bunu anlamayacak ne var
    Cevapla
  • Zxx 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilerek ve isteyerek değil chpkklılar gibi zevkine yakmamış belliki ihmal var doğru birkarar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı