Sarıyer'de evinin alev alev yanışını çaresizlik içinde izledi

Sarıyer'de bir gecekonduda çıkan yangın bitişikteki eve de sıçradı. Yangını fark eden ev sahibi bahçedeki koltuğun yastığına oturarak çaresizlik içinde evinin yanışını izledi.

Sarıyer'de evinin alev alev yanışını çaresizlik içinde izledi
Sarıyer'de evinin alev alev yanışını çaresizlik içinde izledi
GİRİŞ 22.09.2022 14:24 GÜNCELLEME 22.09.2022 14:24

Yangın saat 13.00 sıralarında Ferahevler Mahallesi Zafer Sokak'ta bulunan gecekonduda çıktı. Büyüyen yangın bitişikte bulunan gecekonduya da sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gecekonduların bulunduğu sokağın dar ve yokuş olması nedeniyle itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte güçlük çekti. 

Alevleri fark ederek dışarı çıkan ev sahibi yangına müdahale etmeye çalıştı ancak başarısız oldu. Ev sahibi bahçedeki bulunan koltuğun yastığına oturarak alevleri çaresizce izledi.

Yangının başladığı evin sahibi, "Hepimiz için üzücü bir olay, birden olan bir şey kimsenin nasıl olduğu hakkında bir bilgisi yok. Asıl zorda kalan yan komşum oldu" dedi.  Yangının sıçradığı evin sahibi Hasan Çırak ise, "İlk fark ettiğimde hortum çekip müdahale ettim, anında itfaiyeyi aradım. İtfaiye on dakika sürmedi hemen geldiler sağ olsunlar. İçeri giremedik, çatıdan hortum attık, ardından hemen itfaiye geldi zaten. İçeride bir kişi uyuyordu, çıkardık, yaralı kimse yok" şeklinde konuştu. 

Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucu söndürüldü. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki