Eniştesini kaldırım taşıyla öldüren şüpheli tutuklandı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, eniştesi Murat Dadaş'ı başına kaldırım taşı ile vurarak öldüren Emre Görücü, tutuklandı. Görücü'nün, ifadesinde, "Ablamla arası kötü olduğu için kavga ettik" dediği öğrenildi.

Eniştesini kaldırım taşıyla öldüren şüpheli tutuklandı
Eniştesini kaldırım taşıyla öldüren şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 22.09.2022 16:50 GÜNCELLEME 22.09.2022 16:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, dün sabah Ufuktepe Mahallesi Osmangazi Caddesi'nde meydana geldi. Emre Görücü ile eniştesi Murat Dadaş arasında bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Görücü, yolda bulunan kaldırım taşı ile eniştesinin başına vurdu. Hastaneye kaldırılan Murat Dadaş, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Murat Dadaş'ın cenazesi, Pursaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olayın ardından gözaltına alınan Emre Görücü ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İfadesinde, "Ablamla arası kötü olduğu için kavga ettik" diyen Görücü, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    gaffasına mı vurdun
    Cevapla
  • Nuri memduh 1 yıl önce Şikayet Et
    ikiside dövmeli sürmeli ....vallah ikisinide gözüm tutmadi...ön yargili olmak istemem ..ama tiplerine bakdigim zaman öyle gözüküyor
    Cevapla
  • Anka kuşu 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi o zaman yat şimdi hapiste çıkma ebediyen
    Cevapla
  • delyu 1 yıl önce Şikayet Et
    asıl şiddet her zaman erkeğedir.. evi kocsına dar eden kadına koca ses edemeyecek etse kadın zaten haklı sonuç yahu 100 haneli köyde kadınlar güya maymun göüznü açtı 30 boşanma gerçekleşti son beş yılda. yaazık be.... bende diyordum neden fuhuş artı. he rköşede kandini pazarlayan kadınlar alan erkeler.. aile javramı 90 lı myıllardaki nataşalardan daha pis olduk. ne yazık ki.. kaidn aşiddet adı altında ialeler bititlriyoır.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    bulur ablan simdi daha hayirli bi eniste sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Yasal zorunluluk' diyerek açıkladı! 27 belediyeye kayyum geliyor
Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı, yeniden otopsi yapılacak