İsmail Küçükkaya, Erdoğan'ı idamla tehdit eden adamın kitabını tanıttı

Halk TV'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı idamla tehdit eden FETÖ hükümlüsü Gökçe Fırat'ın kitabı tanıtıldı. FETÖ'cünün dergisi, Fırat'ın kitabını kameraya gösterip öven İsmail Küçükkaya'ya Twitter'dan teşekkür etti.

GİRİŞ 23.09.2022 09:09 GÜNCELLEME 23.09.2022 11:28
Bu Habere 159 Yorum Yapılmış

İsmail Küçükkaya, Halk TV'deki programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir dönem asmakla tehdit eden ve FETÖ'den yargılanan Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun kitabını tanıttı. Küçükkaya, kitabı kameralara göstererek "Gökçe Fırat, kitabıyla bizimle birlikte" diyerek tanıtım yaptı.

Türk Solu dergisinin Twitter hesabından yapılan açıklamada da Küçükkaya'ya teşekkür edilerek, "Gazeteci İsmail Küçükkaya, Halk TV'de bu sabah yayımlanan İsmail Küçükkaya İle Yeni Bir Sabah programında başyazarımız Gökçe Fırat'ın kitabını tanıttı" denildi.

Ergenekon-Balyoz kumpas davalarına delil olarak kullanılan ve Cumhuriyet mitinglerinde açılan "Ordu Göreve" pankartını açan grubun başında olan Fırat, FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklanmıştı. Zaman gazetesine destek için Çağlayan Adliyesi önündeki eyleme katılan Fırat, Bank Asya için de Twitter'dan destek mesajları yayınlamıştı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 159
  • Çanakkaleli 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanımızı tehdit edicek adam daha anasından doğmadı herkes işne baksın bütün halk arkasındayız
    Cevapla
  • Mali 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisin ülkeye bu kadar hizmeti varken asarız diyenlerin kitabının bu kanalda tanıtımını yapması kime hizmet etikleri belidir cüppeli içerde ne kadar hayin satılmışlar var bunların temizlenmesi lazım diyor cüppeli hoca ne kadar haklı valahi içerdeki düşmanlar daha tehlikeli savaşa girmeden bunların temizlenmesi şart bu milletin inançlı vatanseverleri yeri ve zamanı geldiyinde temizliyide iyi yapacaktır
    Cevapla
  • Ahmet başçavuş 1 yıl önce Şikayet Et
    57 yedi yaşına geldim hak,hukuk, adalet,emek,diye diye slogan atan ama altında milyonluk yatı, Jeep i, boğazda yalısı, çeşme de, Bodrum da yazlığı olmayan bir solcu ya denk gelmedim ne hikmetse
    Cevapla
  • özgürlük? 1 yıl önce Şikayet Et
    eee özgür ülke buraları :) .. bu kadar özgür bırakırsan bunları yakında karayılan ı bile çıkarırlar yayına ve buna hiç şaşırmamalıyız.. bunları konuşturan/ müsade eden de devlet değil mi ?
    Cevapla
  • EFE 1 yıl önce Şikayet Et
    Hainlerle is birligi yapan da haindir.Türkiyede basin özgürdür ama siz gelirseniz basin o zaman sizin söylediginiz den baskasina ne söyler ne yazar bu mu sizce özgürlük .Insallah o ip sizlerin boynuna gecer...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'