Bursa'da tarihin en büyük operasyonu: 102 kişi tutuklandı

Bursa'da tarihin en büyük uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 132 kişiden 102'si sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Zanlılardan 22'si serbest bırakılırken, 8 kişinin sorgusu ise sürüyor.

Bursa'da tarihin en büyük operasyonu: 102 kişi tutuklandı
Bursa'da tarihin en büyük operasyonu: 102 kişi tutuklandı
GİRİŞ 23.09.2022 19:38 GÜNCELLEME 23.09.2022 19:40
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, uyuşturucu tacirlerine yönelik 6 aydır devam operasyona 3 gün önce start verildi. Özellikle Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi'nde 66 farklı adreste yapılan operasyonda haklarında 48 ayrı dosyadan 132 kişi gözaltına alındı.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da operasyon günü Bursa'ya gelerek göreve giden 2020 polise moral vermişti.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulaması tamamlanan 132 kişiden 124'ü bugün adliyeye sevk edildi.



Operasyon çerçevesinde 1950 gram esrar, 65 gram bonzai, 25 adet ecstasy, 5 adet tabanca, 4 adet av tüfeği, 50 adet fişek ve ele geçirilen 221 bin liraya el konulurken; mahkemeye sevk edilen 124 zanlıdan 102'si tutuklandı. 22 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 8 kişinin ise emniyette sorusunun sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • Semih Saraç 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim evim karşında ,terk edilmiş evde olup bitenleri kayıt altına alıp,ilgili yerlere şikayet etmek,işe yarayacağını bilsem,üşenmem.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Malesef cezalar caydırıcı değil o 108 kişi en fazla 1 ay sonra dışarda o yakalananların en az 15 suçtan sabıkası vardır bu da 16 olur okadar..ADALET.....
    Cevapla
  • İsımsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kânun ve yasalar çok hafif ceza veriyor emniyet de mahalleri çok sıkı denetim yapmıyor caydırıcılık olmalı polis de bildirirsen geç gidiyor olay yerine halkın güvenligi çok az
    Cevapla
  • Dadas 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu emek mahallesi nede bir oparas yon yapılsa harika olur şu ordada almış başını gidiyor
    Cevapla
  • Adaletsizlik 1 yıl önce Şikayet Et
    Yollayın .. biz covid iznine yollarız ne demek dostum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…