Düzce'de okul servisi kazası: Yaralılar var

Düzce'de öğrenci servisi karşı şeride geçerek minibüs ile çarpıştı kazada 8 kişi yaralandı

GİRİŞ 23.09.2022 21:09 GÜNCELLEME 23.09.2022 23:15

Olay akşam saatlerinde Düzce-Akçakoca karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre sürücü Tayfun Tayyar idaresindeki okul servisi Akçakoca istikametinde seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjü aşarak karşı yönden gelen Vedat İlgü idaresindeki minibüs ile kafa kafaya çarpıştı.

Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Serviste bulunan 6 öğrenci ve iki aracın sürücüleri yaralandı. İlk müdahaleyi olay yerinde yapan ekipler, daha sonra yaralıları Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

 

KAYNAK: SABAH
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler