Ümraniye’de yol verme kavgasında motosiklet sürücüsünü bıçaklayan şahıs tutuklandı

Ümraniye'de trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü 7 yerinden bıçaklayan şüpheli, “silahla basit yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 23.09.2022 22:40 GÜNCELLEME 23.09.2022 22:42
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz çarşamba günü saat 07.45 sıralarında Tavukçuyolu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, hafif ticari araç sürücüsü Selahattin S. ile motosiklet sürücüsü Berk D. arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Selahattin S. motosiklet sürücüsü Berk D.’yi 7 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan Berk D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, bıçaklı saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Trafikte dehşet! Tartıştığı motosikletliyi 7 yerinden bıçakladı...Trafikte dehşet! Tartıştığı motosikletliyi 7 yerinden bıçakladı...

“Ben de yaralandım, şikayetçiyim”

Şüpheli Selahattin S. mahkemedeki sorgusunda, “Olay günü yolumda giderken motosiklet önümü kesti, motor sürücüsü ile bir tartışma yaşadım. Laminat işi yaptığım için arabamda bıçak vardı. Bana saldırdığı için kendimi koruma maksatlı bıçağı aldım. Aramızda yaşanan arbedede bıçak motor sürücüsünü yaralamış. Bu olay nedeniyle ben de yaralandım. Benim de parmağımda yara vardır. Ben de ondan şikayetçiyim” diyerek tutuksuz yargılanmayı talep etti.

Tutuklandı

Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Selahattin S.’nin “silahla basit yaralama” suçunu işlediğine dair kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösterir somut delillerin bulunduğunu gerekçe göstererek tutuklanmasına karar verdi. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 72
  • deli 1 yıl önce Şikayet Et
    kaskındaki kameraya güvenim adamı tahrik etmemek gerekiyormuş
    Cevapla
  • baybars 1 yıl önce Şikayet Et
    bııçaklamak asla hak değildir ama motorcuda artist gibi tahrik ediyor siz siz olun kimseye dalaşmayın çünkü katil olmak an meselesidir yıllar önce biri bana küfretti az daha öldürüyordum o sinir anında insan her şeyi yapar herkes küfür kaldırmaz
    Cevapla
  • bilall 1 yıl önce Şikayet Et
    olay kesinlikle cezasız kalmamalı ancak bu motorcuların çoğu Trafikte hiçbir kurala uymayan kendilerini dokunulmaz gören ukala ve saygısız kişiler.
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    yanlış düşünüyorsun...trafikte umursanmayan motorculardır..bizzat yaşıyorum çok defa tehlike yaşadım hepside bu sebepten...
    Cevapla
  • Derler 1 yıl önce Şikayet Et
    Sallama, kamera her şeyi göstermiş, lakin motorcu da cezalandırılmalı, yanında bayan olan birinin yolunu kes kafada kask ve kamera var diye adama artislen yani sana da azmettirmekten ufak bir ceza yazılmalı.
    Cevapla
  • Fuat 1 yıl önce Şikayet Et
    silahla basit yaralama mi? Nasil bir kafadir bu anlamis degilim. adam hakli da olsa hadi kendini korumak amaciyla yapti desen bile (ki canina kasit yoksa olmamali) 7 defa bicaklamis ya 7 defa. Arkadas bu adaletsizlikler devam ettigi surece suclular cesaret buluyor ve daha bir saldirganlasiyorlar. Dunyanin en zengin ulkesi olsak da ne yazar adaletin olmadigi yerde zalim guclenir ve zulum artar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı