Eş katili öğretmenin ifadesi ortaya çıktı!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, eşi Zeliha Durmuş'u, doğrama tahtası ile başına vurarak öldüren sınıf öğretmeni Süleyman Durmuş tutuklandı.

Eş katili öğretmenin ifadesi ortaya çıktı!
Eş katili öğretmenin ifadesi ortaya çıktı!
GİRİŞ 24.09.2022 13:15 GÜNCELLEME 24.09.2022 13:15
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Durmuş ifadesinde, eşiyle başka biriyle konuştuğu için tartıştıklarını, öldürme niyetiyle vurmadığını öne sürdü. Katil zanlısı, "Tartışma sırasında öfkelenerek tahta ile başına vurdum. Amacım öldürmek değildi, sadece öfkelendiğim için tahtayla vurdum. Asla öldürme niyetim yoktu, çok pişmanım" dediği bildirildi.

Gaziantep'te, dün sabah saatlerinde İslahiye ilçesi Aydınlık Mahallesi'nde kan donduran bir kadın cinayeti meydana geldi.

BİR YIL ÖNCE EVLENMİŞTİ

DHA'da yer alan habere göre Cahit Zarifoğlu İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olan Süleyman Durmuş (55) ile bir yıl önce evlendiği eşi Zeliha Durmuş (41) arasında tartışma çıktı.

DOĞRAMA TAHTASIYLA ÖLDÜRDÜ

Tartışma sırasında Süleyman Durmuş, mutfaktaki doğrama tahtası ile eşinin başına vurdu. Kanlar içerisinde yere yığılan eşi Zeliha Durmuş'un öldüğünü anlayan Süleyman Durmuş, polis merkezine giderek teslim oldu.

MAKTULE TOPRAĞA VERİLDİ

Zeliha Durmuş'un cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu'nun morgunda yapılan otopsi sonrası teslim edildiği yakınları tarafından toprağa verildi.

"BAŞKA BİRİYLE KONUŞUYORDU"

Gözaltına alınan sınıf öğretmeni Süleyman Durmuş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sorgusunda eşinin başka biriyle konuştuğu için aralarında tartışma çıktığını belirten Süleyman Durmuş'un, "Sabah okula gitmek için hazırlık yaparken, telefonla başka birisiyle konuştuğu için eşimle tartışmaya başladık.

"AMACIM ÖLDÜRMEK DEĞİLDİ"

Tartışma sırasında öfkelenerek tahta ile başına vurdum. Amacım öldürmek değildi, sadece öfkelendiğim için tahtayla vurdum. Asla öldürme niyetim yoktu, çok pişmanım" dediği bildirildi.

KATİL KOCA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Süleyman Durmuş, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe, 'Kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Niyeti Öldürmek Olmayan Eşinin Kafasına Tahtayla Vururmu Öldüģüne Göre Bence Birkaç Kez Vurmuştur Niyetin Öldürmek Olmasaydı Tokat Atardın
    Cevapla
  • Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem Niyetin Öldürmek Deģildi Ozaman Bir Tokat Atsaydın
    Cevapla
  • Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem Niyetin Öldürmek Deģildi Ozaman Bir Tokat Atsaydın
    Cevapla
  • 1 vatandaş 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan herkes bir şeyler diyor ama hiç düşünmeden konuşuyorsunuz. O psikoloji de insan nasıl tutabilir kendini. Suç hep erkeklerin zaten. Kadın eve adam getirse ses edilmeyecek duruma getirilmeye çalışılıyor. Rusya ve Ukrayna erkekleri gibi olsun isteniyor kanunlara göre. Eskiden zina ile yakalanan hapse atılırdı. Yine olsun ölümler azalır. Erkeklerin çoğu cinayeti namus davası. Kolay mı o hainliği kaldırmak. Devlette kadından yana. Her haltı yap kanun seni korusun. Ondan sonra işledikleri günahlar bak böyle boynuna dolanıyor bir yerde patlıyor. Kanunlar vermeli cezaları. Sadece erkeğe değil yuvasının içine eden kadına da.
    Cevapla
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir de 30 kişi beğenmiş. Kadın öğretmen belki bir öğretmen arkadaşı, müdür ya da müdür yardımcısı veya akrabası aradı. Ne olduğunu bilmeden maktulenin namusuna dil uzatıyorsunuz. Adam da 54 yaşında, bir de buna bakın, bu yaşa kadar niye bekar veya dul kalmış. Belki adam piskopat.
    Cevapla
  • vatanperver 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan utanmaz ömrünün sonunda bir hanım bulmuşsun, hem öldürüp ve hemde utanmadan iftira ediyorsun. alçak seni alçak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...