Bakan Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ile telefonda görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile yaptığı telefon görüşmesinde, Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki durumu ele aldı.

Bakan Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ile telefonda görüştü
Bakan Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ile telefonda görüştü
GİRİŞ 24.09.2022 19:08 GÜNCELLEME 24.09.2022 19:08

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar arasında bir telefon görüşmesi gerçekleştirildiği bildirildi. Savunma Bakanı Hasanov'un Ermenistan tarafının, Azerbaycan-Ermenistan devlet sınırındaki son provokasyonu hakkında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı bilgilendirdiği ve karşı tarafın bu adımlarının kararlılıkla engellendiğini belirttiği aktarıldı. Savunma Bakanı Akar, Türkiye’nin her zaman olduğu gibi bugün de Azerbaycan'ı desteklediğini ve her zaman yanında olduğunu özellikle kaydetti.

Görüşmede, Hasanov ve Akar’ın Azerbaycan-Türkiye askeri işbirliği perspektifleri hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu aktarıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi