Bağcılar'da annesini öldürüp kaldıkları evi yakan şüpheli tutuklandı

Bağcılar'da dün beraber yaşadığı annesini öldürüp kaldıkları evi ateşe veren zanlı, "canavarca hisle veya eziyet çektirerek üst soydan akrabayı kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.

Bağcılar'da annesini öldürüp kaldıkları evi yakan şüpheli tutuklandı
Bağcılar'da annesini öldürüp kaldıkları evi yakan şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 26.09.2022 22:05 GÜNCELLEME 26.09.2022 22:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fevzi Çakmak Mahallesi 2005 Sokak'taki 3 katlı apartmanın birinci katında tartıştığı annesi H.S'yi (58) bıçakla öldüren, kaldıkları evi ateşe veren 26 yaşındaki A.S, işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na götürüldü.

Cumhuriyet savcısına ifade veren zanlı, tutuklanması istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Şüpheli A.S, nöbetçi sulh ceza hakimliğince, "canavarca hisle veya eziyet çektirerek üst soydan akrabayı kasten öldürmek" suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

OTOPSİ İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Oğlu tarafından öldürülen H.S'nin Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandı.

H.S'nin naaşı, eşi ve yakınları tarafından teslim alınarak cenaze nakil aracıyla Bağcılar İmam Ali Camisi'ndeki gasilhaneye götürüldü. Kadının cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

CİNAYETİN GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞAN 3 ŞÜPHELİ ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI

Bağcılar'da bir kadının oğlu tarafından vahşice öldürülmesine ilişkin görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşan 3 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, dün Fevzi Çakmak Mahallesi'nde annesi H.S'yi öldüren ve emniyet birimlerince yakalanan A.S'nin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Olay görüntülerini sosyal medya hesaplarında paylaşan N.A, G.K. ve S.A. hakkında ''yargılama ve soruşturmanın gizliliğini ihlal'' suçlarından işlem yapıldığı, şüphelilerin daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı kaydedildi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Malatya li 1 yıl önce Şikayet Et
    polisimiz olay yerinde ölü almalıydı adami sag degil
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yayımlamayın diye yasak koyuyor, adamlar devleti takmıyor, Adalet te bunları serbest bırakıyor. yazıklar olsun.
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    sonuç:görüntülüyene 2 yıl hapis, öldürene aklı yerinde olmadığı için adli kontrol şartı ile 2 hafta hastanede misafir sonra serbest.
    Cevapla
  • ............SON 1 yıl önce Şikayet Et
    ORTALIK KÖTÜYSE ,,PEK DIŞARI ÇIKMA,,İŞİNDEN EVİNE EVİNDEN ,İŞİNE BUYURMUŞ Kİ PEYGAMBER EFENDİMİZ,, AMAN DİKKAT EDİLSİN….....allah encamları hayretsin.....ORTALIK KÖTÜ...efendi.
    Cevapla
  • ............ 1 yıl önce Şikayet Et
    bir ilkokulda öğrenciyim farzet,,,,OKULDA DARP EDİLMİŞLİĞİM KONUŞMALARINDA,,,anneme ölüm teslim edilmiş….cimere BEN MÜDÜRÜ,AMİRİ,fena şeyleri,,Allahın yasak ettiği şeyleri ŞİKAYET EDECEİM Kİ,……HERKES İŞİNİ HAKKIYLA YAPACAK DİYEN LAİK …ATATÜRK BUYURMUŞ, DİNE HÜRMETKARSIZLIĞIN DEVAMINA İMKAN YOKTUR DİYE…,, cimere ŞİKAYET EDECİĞM MÜDÜR AMİR BANA CEVAP GÖNERİYORSA,,,112 polise nasıl şikayet edeceğim……….AKLI BAŞINDA ANILAN ,,hakime DAVA SAATİNİ KEYFİYETLE DEĞİŞTİRŞYORSA,,,,,,kabahatli HAKİMLERE SAVCILARA yemekler verip,şahanelerle uğuluyorsabelediye başkanları …..ben nasıl ADALETE GÜVENECİĞİM DİYENİ,,,SAKIN HİÇE SAYMA DA DENİLDİ……....allah encamları hayretsin.....ORTALIK KÖTÜ...efendi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...