Aksaray'da korkunç kaza: Ölü ve yaralılar var!

Aksaray'da sol arka lastiği patlayan cipin kontrolden çıkıp TIR’a arkadan çarptığı kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 27.09.2022 13:46 GÜNCELLEME 27.09.2022 14:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 06.30 sıralarında Aksaray- Ankara kara yolunun 46'ncı kilometresinde meydana geldi. Kocaeli’nden Aksaray’a arkadaşlarıyla birlikte bir inşaata çalışmaya gelen Ercan Kaya (33) yönetimindeki 34 FDD 468 plakalı cip, Ahmet Ünlü'nün (30) kullandığı 51 ABH  290 plakalı makine parçası yüklü TIR’a arkadan çarptı.

Bir bölümü dorsenin altına girip hurdaya dönen cipin ön sağ koltuğunda oturan Umut Saraclar (22) yaşamını yitirdi, sürücü Ercan Kaya ile Ünal Yamaç (43) ise yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Saraclar’ın cesedi ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra aynı hastanenin morguna gönderildi.

CİP SÜRÜCÜSÜ ‘LASTİĞİMİZ PATLADI’ DEMİŞ

TIR şoförü Ahmet Ünlü, ''İstanbul'dan Adana’ya gidiyordum. Gece tesislerde yatıp dinlendim. Daha biraz önce yola çıkmıştım. 400 ile 500 metre gelince bir anda arkamda toz duman oldu. Ben de lastiğim patladı sandım ve araç yüklü olanca zor durdurdum. Kaza olduğunu görünce durumu polis ekiplerine bildirdim. Kaza yapan sürücünün yanına gittim 'Abi ne oldu, uyudunuz mu?' dedim. 'Yok abim uyumadık. Lastiğimiz patladı' dedi. Arkadaşı da 'Ben uyuyordum' dedi." diye konuştu.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sol şeritte hızla giderken tırın biri hızını kesmemek için diğer tırı sollamaya çıktı atladı bizm önümüze zor durduk yoksa bu fotoğraftaki gibi olacaktık
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasil yani???Bu aractan söför sag cikmis ve konusmus???
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke öyle bir ülke ki, muayene istasyonları başta olmak üzere bütün bu işlerle sorumlu olan kişiler vurdumduymaz ve iş bilmez insanlar varki ne desek boş. Başlarına gelmeden anlamazlar onlar, Allah korusun elbette ama ne hikmetse basit bir vatandaşın düşündüğünü kendileri ya düşünemiyor ya da işlerine gelmiyor. Kasasıyla yer mesafesi küçük araçların gireceği yükseklikte olan bütün kamyon kamyonet tır ne varsa hepsinin arkasına kapatacak şekilde ve güçlendirilmiş direklerle olmadıkça muayeneden geçirmeyeceksin, alman tabanlı muayene istasyonlarında kıldan tüyden geçemeyenler var ama en ölümcül sonucu olan bu tür kamyonlar her şekilde kusursuz geçiyorlar...Yazık gerçekten yazık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransız başkandan skandal Türkiye haritası paylaşımı
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...