Akşener'den Flaş İmamoğlu ve Yavaş çıkışı! CHP'den alacaklı hale geldik

CHP'nin İYİ Parti'ye milletvekili verdiği için Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekleyeceği yönündeki iddialara yanıt veren Akşener, "CHP'ye borcumuzu 31 Mart'ta ödedik, hatta alacaklı hale döndük" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 27.09.2022 23:39 GÜNCELLEME 28.09.2022 03:45
Bu Habere 198 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, HaberTürk canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda konuşan Akşener, altılı masadaki partilerin noter görevinde olmadığını belirterek, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı koyma hakları var. Diğer genel başkanların da hakkı var. O masada bir tek 'Ben aday değilim' dedim. Bu bir feragattır. Bunu yaparken tek adayla, kazanacak adayla gitmenin, ucube sistemi en kısa sürede değiştirmek için mutlaka Cumhurbaşkanlığını kazanmak, bir de geçiş için, parlamentoya geçiş için ikili bir düzenek bu. Bunu savunmanın içindeki samimiyet anlaşılsın diye bir feragat yaptım. Hiç pişman değilim." dedi.

"YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NA İTİRAZIMIZ YOK"

Ne Mansur Yavaş'ın ne de Ekrem İmamoğlu hakkında olumsuz düşünceye sahip olmadığını belirten Akşener, "İster Mansur Bey, ister Ekrem Bey aday gösterilecekse biz varız, itirazımız yok dedim. Aday olurlar, olmazlar, aslolan kazanmaktır." ifadelerini kullandı.

"CHP'DEN ALACAKLI HALE GELDİK"

CHP'nin İYİ Parti'ye milletvekili verdiği için Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekleyeceği yönündeki iddialara da yanıt veren Akşener, "CHP'ye borcumuzu 31 Mart'ta ödedik, hatta alacaklı hale döndük. Çünkü iddiaların tersine biz hiçbir belediyede hiçbir şeyimiz, hiçbir kuruluşta da yönetim kurulu üyemiz yok. Bunu bizzat biz istemedik. Ellerini ayaklarını serbest bırakalım bu arkadaşları. Mansur Yavaş'tan da bir genel müdürlük talebim olmadı. Bunlar Mansur Yavaş'ın kendi çerçevesi içinde atadığı insanlardan oluşuyor." ifadelerini kullandı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 198
  • Cem 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ikiniz chp ve ip hdp borçlusunuz onlar ne dese yapıyordunuz Daha dün polisi şehit ettiler 3 oy için isbiigindesiniz Böyle siyaset yerin dibine batsın
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek milliyetçilerle, BİDEN değirmenine su taşıyan milliyetçilerin ayrılacağı köprüye geldik. Hadi bakalımmm tek tek geçin bu köprüden??!! Akşenerrrrr, Koray AYDINNNN, Ağıralioğluuu, Müsavat DERVİŞOĞLUUUU... Sırayı bozmayınn..Tek sıra hadi bakalım köprüye doğruuuu yavaşçaaa ilerleyinnn....
    Cevapla
  • kamil Çalıkuşu 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın milli güvenlik sorunu tam bir proje.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    ip yavru chpkk,malesef saf kendini milliyetçi sanan oyları avlamak için üretildi.meralin aralıklı verdiği demeçlere bakın nereden nereye savruluyor.sülün osmana şapka çıkartacak ekoyu Fatih Sultan Mehmet Hana benzetiyor,Şehit yakınına küfüre sıcak bakiyor,babam chpkk,lı diyor,Osmanlıya hakaret ediyor,hdpkk,lıları kavaltı davetleri havada uçuyor,28 Şubat alçaklıklarına sahip çıkıyor.
    Cevapla
  • emre19 1 yıl önce Şikayet Et
    Altilimasa ektiklerini biciyor. Ne kadar hain ne kadar munafik politika izliyorlar, pandeminin ve Rusya ve ukranya savasinin dunyaya verdigi etkileri gormezden gelerek sanki kriz Turkiyede varmis ikdidarda ulkeyi yonetemiyormus ve hic bir sey yapmadan 22 yil yan gelip yatmis algisi yaparak,dostlari ile birlikte iktidari degistirme he esine girdiler. Baktilar taktikleri tutmuyor hemen birbirlerine celme takmaya basladilar halada takiyorlar. Bunlara guven olurmu hepside yalanci siyaset yapiyor yakinda kirli camasirlari dokulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?