Orman yangını eylemlerinden sorumlu terörist etkisiz hale getirildi

MİT, kırmızı kategoride aranan ve orman yangını eylemlerinden sorumlu olan PKK/KCK'lı Sabah Oğur'u, Suriye'nin Halep kentindeki operasyonla etkisiz hale getirdi.

GİRİŞ 28.09.2022 09:47 GÜNCELLEME 28.09.2022 10:13
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

MİT, kırmızı kategoride aranan ve orman yangını eylemlerinden sorumlu olan PKK/KCK'lı Sabah Oğur'u, Suriye'nin Halep kentindeki operasyonla etkisiz hale getirdi.

Terörist Oğur'un Mersin saldırısı talimatı veren grubun sorumlusu olduğu belirtildi. 

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 89
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Şeriatı getirip, cennet mekan Abdülhamid Han İn dediğini yapacaksın "hak isteyenin hakkını verin, baş kaldıranın başını kesin "
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş dua ile olmaz olsa idi israil e olurdu Afrika doyardi bunun kendini ve ailesini . Noktalardan hiç bir yere getirmeyecek sin emekli yada memur varsa atacaksın bak bakalım dağda kaçtane kalıyor bunlar dan
    Cevapla
  • Saffet 1 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainlerini her gün cehenneme gondertirerek bu ülkenin büyüklüğünü bütün dünyaya göstertiren heleki teröristleri besleyen ABD yi beslediği vatan hainlerini cehenneme göntertiren dünya lideri cumhurbaşkanımız rabbim razı olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahın laneti meleklerin laneti şehitlerimizin laneti üzerine olsun haviye de yanasın sonsuza kadar
    Cevapla
  • Aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    Simdi InshaAllah o yaktigi orman masum hayvanlar bitkiler bocekler gibi yaniyordur InshaAllah obur dunyada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'