AK Parti'den Demirtaş'a tepki: Siyasi sahtekarlık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, , Mersin'de PKK'lı teröristler tarafından polisevine düzenlenen bombalı saldırı sonrası sözde kınama ile PKK'yı aklamaya çalışan Demirtaş'a tepki gösterdi.

GİRİŞ 28.09.2022 11:48 GÜNCELLEME 28.09.2022 11:59
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, PKK'nın alçak saldırısı sonrası sosyal medyadan açıklama yapan HDP'li Selahattin Demirtaş'a çok sert tepki gösterdi.

'SİYASİ SAHTEKARLIK'

Çelik, "Terör eylemleri karşısında “her türlü şiddete karşıyız” diyerek terörü ve meşru devlet kurumlarını aynı kefeye koymak en sinsi terör destekçiliğidir. Bu sinsi zihniyet terörün ideolojik gıdasıdır. Terörü lanetlemeden söylenen her demokrasi cümlesi bir siyasi sahtekarlıktır." dedi.

Bakan Soylu'dan Demirtaş'a sert tepki: Aşağılıksın!Bakan Soylu'dan Demirtaş'a sert tepki: Aşağılıksın!

"DEMOKRASİ DÜŞMANI BİR TUTUM"

Çelik ayrıca, "Terör, medeni bir toplum hayatının ve en temel demokratik hakların düşmanıdır. Terörü açıkça lanetlemeyen ve buna göre tavır geliştirmeyen her siyaset biçimi siyasi ahlaksızlıktır. Demokratik söylemlerin, terörü mazur göstermek için kullanılması demokrasi düşmanı bir tutumdur." açıklamasında bulundu.

Demiştaş'ın o paylaşımı:

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • SOLHANLI 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın çelik veli ağbabanın bir açıklaması kafamızı karıştırdı barış sürecinde serbest bırakılmış bu terörist doğrumu ?
    Cevapla
  • Cengaver28 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bir polis kaç yıl emek veriyor Bir çapulcu gelip onun hayatını alıyor çoluğu çocuğu Babasız kalmak zorunda kalıyor ayıp be
    Cevapla
  • akp 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Çelik ve Binali Yıldırım kodu mu oturtuyor lafları ile. Çok zekiler çok doğru ve hızlı analiz yapıp çok doğru kelimelerle ifade ediyorlar. Böyle siyasiler ak parti liderliğine ilerde layık olabilecek siyasiler. Bunu buraya yazdığımız için kimsenin hedefi olmazlar inşallah. Teşekkür ederiz. Binali Yıldırımı İBB adaylığında harcayanlar büyük hata yaptı. İlerde değeri çok daha iyi anlaşılacak. Demirel gibi her kesimi ılımlı espirili siyaseti ile kontrol altında tutarken çok büyük hizmetler yapmış bir siyasidir.
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    ya siz bu kadar acizmisiniz bi alcak kopegin mesaj yazmasina musaade edebiliyorsunuz nasil oluyor bu mahkumlara telefon vermiyorsunuz gorusturmeyin hicbir avukatla ne bu reillzik be
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    yerden göğe kadar haklısın ama bunu yapmak için o saçmasan AB müktesabatı ve ona uyumlu yasalardan çıkıp Türk töresine uygun ve dinimize göre kurallar getirmeliyiz.Zaten böyle olsa o şeref yoksunlarının hiçbiri sağ kalmaz idam edilir bu mesajlarıda yazamazdı
    Cevapla
  • selamunaleykum 1 yıl önce Şikayet Et
    hapiste internet, telefon, tablet serbestmi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı