İznik'e seferler 4 gün ücretsiz

Bu yıl İznik'te yapılacak 4. Dünya Göçebe Oyunları için 4 gün boyunca Bursa şehir merkezinde belirlenen noktalardan ücretsiz araç kaldıracak. Seferler her gün gidiş dönüş şeklinde belirlenen saat aralıklarında gerçekleştirilecek.

İznik'e seferler 4 gün ücretsiz
İznik'e seferler 4 gün ücretsiz
GİRİŞ 28.09.2022 18:40 GÜNCELLEME 28.09.2022 18:40

Dünyanın en büyük geleneksel spor etkinliği olan ve daha önce 3 kez Kırgızistan'da yapılan Dünya Göçebe Oyunları'nın 4'üncüsü, 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İznik'te yapılacak.

Dünya genelinde 102 ülkeden 3 binin üzerinde sporcunun katılacağı dev organizasyon için İznik'te aylardır hazırlıklar sürerken, Bursa Büyükşehir Belediyesi'de vatandaşların organizasyondan faydalanabilmesi için ücretsiz araç desteği sağlanacağını duyurdu.

Ücretsiz servis araçlarının kalkacağı noktalar Merinos, Gökdere ve Acemler olarak belirlendi. Servislerin  kalkış saatleri 4 gün boyunca saat 10.00'da başlayacak birer saat aralıklarla akşam 18.00'e kadar sürecek.

Dönüş için ise yine 4 gün boyunca İznik'ten saat 11.00'de servisler hareket edecek ve saat başı akşam 22.00'ye kadar sürecek.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı