Adana’da tartıştığı sürücüye pompalı tüfekle ateş açan kişi yakalandı

Adana’da trafikte tartıştığı sürücüye pompalı tüfekle ateş açan şüpheli ile kavgaya karışan 2 kişi yakalandı.

GİRİŞ 29.09.2022 03:03 GÜNCELLEME 29.09.2022 03:26
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Belediye Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Bilal Can E. (22), Enes Ş. (22) ve M.E.E. (17), yol verme nedeniyle tartıştıkları cip sürücüsü ile kavga etmeye başladı. Kavga sırasında otomobilde bulunan Bilal Can E., Enes Ş. ve M.E.E aracın bagajını açmaya çalıştı. Daha sonra Bilal Can E., bagajı açarak arkada bulunan ruhsatsız pompalı tüfeği çıkarttı, tartıştıkları şahsın aracına ateş açtı. Ardından şüpheliler otomobile binerek, cipin peşinden gitti.

Sosyal medyaya görüntünün düşmesinin ardından, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayı gerçekleştiren şüphelileri yakalama çalışması başlattı. Bölgede kamera kayıtlarını izleyen Gasp Büroya bağlı polisler, şüphelilerin kaçış güzergahını belirledi. Olaydan yaklaşık 1 saat sonra, Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi ara sokaklarında araç içerisinde saklanan 3 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Olayda kullanılan ruhsatsız pompalı tüfekte ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • vatanperver 1 yıl önce Şikayet Et
    yakandı yazarken ellerini kollarını sallayarak, ateş ettikleri kişiyi tehdit etmeye devam ettiklerini bilin. ülkemde adalet yok, adalet kurumu paramızı yiyen bir seyirci sadece.
    Cevapla
  • hakan doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kişiler şu anda kesin serbest bırakılmışlardır
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz saçma sapan yorum yapan arkadaşlar, Silah çekmek marifet değil. silahı çekmek için büyük bir şeyin olması gerekir. Ne yani ortada fol yok yumurta yok hemen koşup bagajdan çıkarmak herif kaçarken arkasından ateş etmek daha büyük bir aptallık. yakaladığın an öncelikle o namluyu ona monte edecenki bir daha böyle saçma sapan şeyler için silah çekmesin...
    Cevapla
  • ERHAN KOCYiGIT 1 yıl önce Şikayet Et
    bu tipler savas esnasinda yunanistan yada suriyide ilk öne sürmemiz gereken tipler ..bari Askerlerimize siper olsun ..bir ise yarasin bu mahluklar
    Cevapla
  • ERHAN KOCYiGIT 1 yıl önce Şikayet Et
    kafasina sikin gitsin böyle tipler ise yaramiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!