"Açım, ölüyorum" diyen Nurgül Sipahi’nin eşi İYİ Parti'nin tiyatrosunu tek tek anlattı

Meral Akşener'e kameralar önünde "Açım, ölüyorum" diyen ve sözlerinin yalan olduğu ortaya çıkan İYİ Parti üyesi Nurgül Sipahi hakkında bu defa eşi gerçekleri anlattı.

GİRİŞ 30.09.2022 09:34 GÜNCELLEME 30.09.2022 09:50
Bu Habere 188 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener'e sarılarak "Açım" diye bağıran Nurgül Sipahi'nin İYİ Parti üyesi ve maddi durumunun iyi olduğu ortaya çıkmıştı. Nurgül Sipahi'nin eşi Ahmet Sipahi yaşananlarla ilgili "Parti kışkırtmış olabilir" deyip mal varlıklarını tek tek ortaya döktü.

İYİ Parti'nin "açlık oyunları" bir kez daha deşifre oldu. Aç olduğunu söyleyen Nurgül Sipahi de kurgu çıktı.

Ankara Etimesgut'ta kaydedilen görüntülerde Meral Akşener'e sarılarak "Açız aç" diye dert yanan İYİ Partili Nurgül Sipahi'nin eşi Ahmet Sipahi, gerçekleri anlattı.

Hala evli olduklarını belirten ve A Haber'e konuşan Ahmet Sipahi, eşi Nurgül Sipahi'nin emekli maaşı ve bir daireden kira geliri olduğunu maddi durumunun da iyi olduğunu kaydetti.

Ahmet Sipahi, "Bu mahallede bizim 2 dairemiz var. 17 sene sigortasını yatırdım ve emekli ettim. Emekli maaşı var ve bir de kirada daire var." İfadelerini kullandı.

Nurgül Sipahi'nin açım sözlerinin asılsız olduğunu belirten Ahmet Sipahi, eşini partinin kışkırtmış olabileceğine dikkat çekti.

Ahmet Sipahi, "Yalan söylüyor. Bu partinin kışkırtması diye düşünüyorum ben. İYİ Parti veya öbür parti olabilir." dedi.

İYİ Parti'de daha önce de benzer kurgular deşifre olmuş, tepki çekmişti.

KAYNAK: AHABER
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 188
  • ABDULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener'in yüzü ne zaman kızaracak? Kurguların ortaya çıkması onu utandırmıyor mu?
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşları patates soğanla korkutmaya çalışanların ortak yönleri lüks içerisinde yaşayıp, fakirlik edebiyatı yapmaları. Torunlarına süt alamayan(!) viskici nineyi unuttuk mu?
    Cevapla
  • Vatannn 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu abla 20 saniye icinde kendini defalarca yalanladi.
    Cevapla
  • benim ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya siz neden kiziyorsunun onu anlamadim :) Ac iste dogru söylüyor bu yalan degilki AC GÖZ
    Cevapla
  • Yolcu... 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat edin fakirler aç olsa da açız demiyor çünkü gurur var.. Ama zenginler maması elinden alınmış bebek gibi orda burda zırlıyor. Ve yalan iftira ne desen var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı