25 yıl hapisle aranan kadın böyle yakalandı

Kayseri'de 'hırsızlık' suçundan hakkında kesinleşmiş 25 yıl hapis cezası bulunan E.S. (40) isimli kadın, saklandığı evin çatısında yakalandı.

GİRİŞ 30.09.2022 12:46 GÜNCELLEME 30.09.2022 12:56
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 'hırsızlık' suçundan hakkında kesinleşmiş 25 yıl hapis cezası bulunan E.S. isimli kadının yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda hükümlünün saklandığı adrese operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada E.S., evin çatısına saklanırken bulundu. Çatıdan indirilerek gözaltına alınan E.S, emniyette işlemleri tamamladıktan sonra cezaevine götürüldü. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlık yapan,yaralama veya bazı suçları işleyenler mahkemece serbest bırakılırlar.Ancak bu yargılamanın bittiği anlamına gelmez ve mahkeme devam eder.Ceza verilir daha sonra varsa temyiz olur.Ceza kesinleştikten sonra kişi yakalanıe ve cezasını çekmek üzere cezaevine konur.
    Cevapla
  • Envers 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlıktan 25 yıl cezasınıi var kesinlikle inanmıyorum ha hakimin evine girdiise o başka yoksa sokaklarda 60 sabıkası olanlar elini kolunu sallayarak geziyor.
    Cevapla
  • Ne alaka 1 yıl önce Şikayet Et
    8-10 tane hırsızlık yapmıştır başka başka tarihlerde. Tek bir hırsızlığa zaten verilmez
    Cevapla
  • Hatırlatma 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Allah c.c. ın bu konuda bize emri açıktır. Hapis veya idam haddi aşmaktır. Hırsızlık yapanın bu hırsızlığı eğer koşulları sağlıyorsa elinin kesilmesinden başka bir ceza ile ıslah olmaz.
    Cevapla
  • AKHİLAL 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlığın hapis cezası var mı gerçekten? Öyleyse haberlerde seyrettiğimiz gasp-soygun-dolandırıcılık bu hırsızlığın teknikleri mi oluyor? Hangileri kurallara uygun hangileri kural dışı?
    Cevapla
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    haftaya salarlar son işinden kaldığı yerden başlar.
    Cevapla
  • Araphan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadının beyanı esastır o yapmadım derse yapmamıştır
    Cevapla
  • AHMET YILMAZ SİVAS 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten yakında öyle olcak valla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...