Barajda 1,5 metre boyunda 70 kilo ağırlığında yayın balığı yakaladı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde balıkçılık yapan Barış Bayırlı (23), Karaidemir Barajı'nda oltayla 70 kilo ağırlığında, 1,5 metre uzunluğunda yayın balığı yakaladı.

GİRİŞ 30.09.2022 13:55 GÜNCELLEME 30.09.2022 14:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çorlu'da, balıkçılık yapan Barış Bayırlı, Malkara ilçesinde bulunan Karaidemir Barajı'na balık avlamaya gitti. Oltayla avlanan Bayırlı, 70 kilo ağırlığında, 1,5 metre boyunda yayın balığı yakaladı. Balığı güçlükle teknesine alan Bayırlı, balıkçı tezgahında sergiledikten sonra sattı. Bayırlı, "Daha önce de büyük balık yakalamıştım. Bu sezonun ilk büyük balığı bu aldı. Oltaya takıldığında zorlu bir mücadele verdik ve sonunda başarıya ulaştık. Balığı görenler büyük ilgi gösterip, fotoğraf çektiriyorlar. Balık şu anda satıldı, kilosu 100 ile 120 lira arasında değişiyor" diye konuştu.

Tezgah önünde sergilenen yayın balığını gören Sevinç Türk, "İlk defa böyle bir balık gördüm. Benden yüksek, çok güzel" dedi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Olta mı ? Ağ mı ??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi
İYİ Parti Genel Başkan adayı Akalın'dan sahte kimlik iddiası!